Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face: Xavi a confirmat plecarea starului de la Barcelona la echipa lui Olăroiu din Emirate!

Se face: Xavi a confirmat plecarea starului de la Barcelona la echipa lui Olăroiu din Emirate!

Campionate

Comentarii

Cosmin Olăroiu (53 de ani) e la un pas să primească o vedetă la echipa sa din Emiratele Arabe Unite, Sharjah FC. Miralem Pjanic (32 de ani) a primit o ofertă, un contract pe trei ani, de la echipa antrenorului român.

UPDATE 6 septembrie, 16:42 - Xavi a confirmat plecarea lui Miralem Pjanic de la Barcelona la Sharjah FC, echipa lui Cosmin Olăroiu.

"Pjanic a decis să plece ca să poată juca mai mult. A fost un foarte bun profesionist, cred că ar fi avut şanse şi aici, dar fiecare îşi alege drumul", a anunţat Xavi, antrenorul Barcelonei, la conferinţa de presă a catalanilor dinaintea meciului cu Viktor Plzen, din UEFA Champions League.


Fabrizio Romano, jurnalistul care a anunţat transferul lui Pjanic la Sharjah, susţine că mijlocaşul Bosnia va pleca, astăzi, în Emirate pentru a concretiza transferul la Sharjah. Există un acord între Pjanic şi clubul lui Cosmin Olăroiu, care i-a propus un contract pe trei sezoane.

Sharjah FC a trimis o ofertă concretă pentru Miralem Pjanic, fotbalistul Barcelonei, de care Xavi a refuzat să se despartă până când s-a terminat perioada de mercato în Europa. Totuşi, în Emireate mercato este încă deschis, iar Cosmin Olăroiu îl aşteaptă cu braţele deschide pe Pjanic la echipă.

Cosmin Olăroiu, aproape să primească o vedetă de la Barcelona în echipă! Contract pe trei ani, propus fotbalistului

Fabrizio Romano a anunţat, luni, că Sharjah FC a făcut o ofertă concretă către Miralem Pjanic, fotbalistul Barcelonei, care a rămas în lotul lui Xavi şi după finalul perioadei de mercato din Europa. Antrenorul Barcelonei l-a vrut în continuare la echipă, în ciuda unor oferte pe care le-a primit mijlocaşul.

Totuşi, Miralem Pjanic ar putea pleca de pe Camp Nou. În Emirate, perioada de mercato e încă deschisă şi oferta de la Sharjah FC, echipa lui Cosmin Olăroiu, a ajuns pe masa mijlocaşului din Bosnia. Este vorba despre un contract pe trei ani şi "există o şansă" ca Pjanic să plece de la Barcelona, scrie sursa citată.

Barcelona e gata să-l lase pe Miralem Pjanic să plece de la echipă, dacă fotbalistul acceptă oferta venită din zona Golfului.

Miralem Pjanic n-a jucat niciun meci în acest sezon la FC Barcelona, iar per total a strâns 30 de partide, fără să marcheze sau să ofere pase decisive.

  • 9,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Miralem Pjanic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: miralem pjanictransferofertasharjah fc 

viewscnt
Articole similare