Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Se fluieră de frică!". Marica, neiertător după FCSB - Farul 1-1: "Avem un VAR ieftin. Golul anulat e imposibil!"

"Se fluieră de frică!". Marica, neiertător după FCSB - Farul 1-1: "Avem un VAR ieftin. Golul anulat e imposibil!"

Superliga

Comentarii

La finalul meciului FCSB - Farul 1-1, în care au existat decizii controversate de arbitraj, Ciprian Marica, unul dintre patronii "Marinarilor", a pus şi mai tare accent pe ceea ce s-a întâmplat în teren din punct de vedere al arbitrajului de pe Arena Naţională.

FCSB şi Farul au terminat la egalitate, 1-1, în etapa a 24-a din Superliga României, iar Ciprian Marica a spus că echipa sa ar fi putut chiar câştiga dacă reuşita lui Louis Munteanu, pe care o consideră regulamentară, nu era anulată de către VAR.

Ciprian Marica, nemulţumit după FCSB - Farul 1-1: "Se fluieră de frică la noi!"

Marica a mai declarat că meciul a fost unul greu, echilibrat pentru că "antrenorii se cunosc foarte bine". Fostul atacant al echipei naţionale a României a arătat cu degetul spre arbitri, pe care i-a acuzat că fluieră de frică să nu greşească.

"Un meci disputat, muncit, greu. Echipele şi antrenorii se cunosc foarte bine. Greu să ai un element surpriză. Cred că acel gol anulat este imposibil. Liniile sunt trase prost. Mă simt nemulţumit, chiar dacă reuşim să egalăm. Am fi putut câştiga. La penalty îi dă în cap. E un cap în cap, penalty după părerea mea.

Destul de uşor se fluieră la noi. Cred că jocul ar putea fi lăsat mult mai liber. De frică să nu greşească, fluieră orice. La noi în ţară, arbitrajul influenţează campionatul. Avem un VAR ieftin", a spus Ciprian Marica, la finalul partidei.

De asemenea, Ciprian Marica a vorbit şi despre video-arbitraj şi a subliniat faptul că avem prea puţine resurse pentru a ne folosi aşa cum trebuie de el: "VAR-ul ăsta pe care îl aveam noi nu e ce trebuie. Avem prea puţinee camere, prea puţine unghiuri. La noi liniile au un centimetru pe ecran. VAR-ul mai mult ne încurcă pe noi", a mai spus Ciprian Marica.

Afla mai multe despre: ciprian maricafarulfcsbsuperligavararbitri 

viewscnt
Articole similare