Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se goleşte infirmeria la FCSB. 5 jucători s-au recuperat pentru meciul cu FC Voluntari!

Se goleşte infirmeria la FCSB. 5 jucători s-au recuperat pentru meciul cu FC Voluntari!

FCSB

Comentarii

Se goleşte infirmeria la FCSB. Toni Petrea se bucura, la meciul cu FC Voluntari, de aportul a cinci jucători importanţi care n-au făcut parte din lot la partida cu FC Argeş.

Se goleşte infirmeria la FCSB. 5 jucători s-au recuperat pentru meciul cu FC Voluntari!

În meciul cu FC Argeş, FCSB a fost nevoită să apeleze la improvizaţii pentru a alcătui o echipă de start. Acum, pentru partida cu FC Voluntari, ultima din sezonul regulat, Toni Petrea a primit veşti bune.

FCSB se va putea bucura, la meciul cu FC Voluntari, de aportul a 5 jucători care au lipsit din meciul cu FC Argeş, scrie Fanatik. Florin Tănase, Valentin Creţu, Răzvan Oaidă, Sorin Şerban şi Risto Radunovic şi-au revenit şi pot fi utilizaţi de Toni Petrea.

în cazul lui Radunovic, fundaşul stânga din Muntenegru a făcut o vizită la celebrul vraci Marijana Kovacevic pentru a se reface după o accidentare musculară.

Meciul FCSB - FC Voluntari se joacă, duminică, de la ora 20:30, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, în etapa a 30-a din Liga 1.

Mihai Stoica a renunţat la lupta la titlu!

FCSB a traversat o serie proastă de trei meciuri, în care au obţinut doar un punct, iar astfel şi-a redus considerabil şansele de a câştiga campionatul. Mihai Stoica, managerul FCSB, a declarat la Telekom Sport că "s-a mai dus un an".

„Atunci am realizat că s-a mai dus un an. Sunt şapte puncte diferenţă în play-off. Îl vezi pe Petrescu să piardă atât? E periculos şi pentru locul 2. Sigur, suntem la opt puncte de Craiova, la patru după înjumătăţire. Avem cu Voluntariul în ultima etapă, în condiţiile în care nu ştim cu cine jucăm.

Sperăm să poată juca Radunovic, el a revenit la echipă, a fost la Marijana Kovacevic. Vali Creţu a trecut pe lângă mine, nu l-am recunoscut. A slăbit mult. Din opt fundaşi, noi am avut doar trei disponibili meciul trecut. Ce poţi să faci în condiţiile astea”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport, după FC Argeş – FCSB 1-0.

Afla mai multe despre: fcsbaccidentarirecupararicretutanaseradunovicserbanoaidatoni petrea 

viewscnt
Articole similare