Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se implica Neluţu Varga la CFR în mandatul lui Dan Petrescu? ”Toată lumea se pricepe la fotbal şi la politică!” Ce a dezvăluit fostul antrenor din Gruia

Se implica Neluţu Varga la CFR în mandatul lui Dan Petrescu? ”Toată lumea se pricepe la fotbal şi la politică!” Ce a dezvăluit fostul antrenor din Gruia

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a vorbit despre modul în care Neluţu Varga se implica la echipă.

În uma unei serii de rezultate negative, fostul fundaş roman s-a despărţit de CFR pe 30 noiembrie 2020. În prezent, el este liber de contract, după ce şi-a încheiat scurta aventură în Turcia la Kayserispor. Petrescu a dezvăluit că patronul de la CFR nu procedează ca Gigi Becali, despre care se ştie că se implică la echipă.

De asemenea, el a spus de ce a fost un contestatar al regulii U21 pe parcursul sezonului trecut. Petrescu a dezvăluit că ar fi folosit jucători tineri fără sa fie obligat, dacă ei ar fi fost ”tineri senzaţionali”.

”Nu s-a băgat niciodată! Şi cred că ăsta e secretul”

Fostul jucător de la Chelsea a susţinut că Neluţu Varga nu s-a băgat niciodată peste el când a fost antrenor la CFR. De asemenea, Dan Petrescu a dezvăluit că ar fi fost foarte supărat dacă i s-ar fi propus să facă anumite schimbări. 

”Nu s-a băgat niciodată! Şi cred că ăsta e secretul. Toată lumea se pricepe la fotbal şi la politică. Ha, ha, ha! Dar nu s-a băgat niciodată. Mai e o problemă! Cred că toată lumea ştie cum sunt eu. La mine, şi dacă mă suni ai greşit… Dacă ai greşit să-mi propui ceva, mă supăr, darmite să-mi mai zici şi ceva!

A creat condiţii, a băgat bani foarte mulţi, jucătorii nu au de ce să se plângă. Chiar dacă au mai fost întârzieri, dar peste tot sunt. În China, acum sunt întârzieri că e posibil să se închidă campionatul! La Inter sunt jucătorii fără bani primiţi de patru luni. În opinia mea, Neluţu Varga e unic pentru că de patru ani de când a băgat bani a câştigat la rând campionatul.

În ziua de astăzi e imposibil. În Anglia era Ferguson unde decidea tot, Mourinho cred că e la fel, poate şi Guardiola. Dar nu sunt multe cluburi în lume care să accepte acest lucru. În Anglia cred că încă ia antrenorul toate deciziile, colaborând cu ceilalţi. În Italia, în România, nu cred că e posibil. Dacă găsesc aşa ceva, m-ar interesa şi zece ani aş lua campionatul”, a spus Dan Petrescu, conform GSP. 

Dan Petrescu, despre regula U21: ”Dar este unică în lume, să te oblige să bagi anumiţi jucători!”

Dacă ai jucători buni, tineri senzaţionali, trebuie să-i bagi. Dacă nu îi ai buni, trebuie să mai aştepţi puţin. Această regulă a fost extraordinară pentru Under 21 şi dovadă sunt rezultatele la naţională, dar pentru echipa mare? Pe mine asta mă interesează, ca fost jucător al echipei naţionale.

Am fost pe acolo de vreo 95 de ori, am marcat şi vreo 12 goluri, am jucat şi la patru turnee finale, îmi permit să spun că cele mai importante sunt rezultatele de la echipa naţională.

Acolo nu trebuie urmărite rezultatele, ci doar să formăm jucători pentru echipa mare. Abia atunci o să fiu de acord. Şi această regulă este unică în lume! Dacă ar fi fost aplicată în două ţări din Europa n-aş mai fi fost împotriva ei. Dar este unică în lume, să te oblige să bagi anumiţi jucători.

Nu vedeţi acum că toţi conducătorii au ajuns la ce-am spus eu? Referitor la Under 21, dar şi la VAR. Regula asta n-ar trebui să fie!”, a spus Dan Petrescu despre regula U21.

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-neluţu varga 

viewscnt
Articole similare