Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Se încăpăţânează". Singura nemulţumire a lui Marius Măldărăşanu după ce Hermannstadt a punctat din nou în clasamentul Superligii

"Se încăpăţânează". Singura nemulţumire a lui Marius Măldărăşanu după ce Hermannstadt a punctat din nou în clasamentul Superligii

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul echipei Hermannstadt, Marius Măldărăşanu, a tras primele concluzii după a doua etapă a Superligii.

Măldărăşanu, după Chindia Târgovişte - Hermannstadt 1-1

Chindia Târgovişte a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul susţinut, luni, la Ploieşti, în compania echipei FC Hermannstadt, în etapa a doua a Superligii. Pentru Chindia a marcat Celea, în minutul 9, iar pentru FC Hermannstadt a înscris Oroian, în minutul 2.

Măldărăşanu a simţit că Hermannstadt putea obţine victoria şi în a doua etapă, precum în prima cu CS Mioveni, scor 3-0, dar a dat vina pe anumite greşeli individuale ale jucătorilor săi. 

"Am luat un punct, voiam mai multe. Din păcate, când ne-am încăpăţânat să facem mai multe atingeri am pierdut mingea şi a trebuit să facem efort. În a doua repriză am reglat puţin şi am stat în mare parte în jumătatea adversră, însă îmi felicit băieţii că au făcut un efort extraoardinar de mare. 

Se încăpăţânează, nu joacă simplu şi se răsfrânge asupra jocului fiecăruia. E un punct muncit, un punct câştigat. Am încredere în jucători, omogenitatea e forţa noastră, forţa grupului. Vreau mai mult de la jucători, am încredere în ei şi au calitate. 

Eram convins că vom face puncte după primele etape. Aş fi preferat echipele din cupele europene pe început e campionat, dar suntem mulţumiţi, avem patru puncte şi vrem mai mult", a declarat Marius Măldărăşanu. 

Afla mai multe despre: marius maldarasanuhermannstadtchindia targoviste 

viewscnt
Articole similare