Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se încheie un an istoric pentru Farul Constanţa, campioana României în sezonul 2022/2023

Se încheie un an istoric pentru Farul Constanţa, campioana României în sezonul 2022/2023

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a încheiat cel mai important an din istoria clubului de la malul mării, încununat cu primul titlu de campioană din istorie. Totodată, al doilea triumf al Constanţei, după reuşita Viitorului din 2016/2017.

La final de an 2023, constănţenii au întocmit un scurt istoric ai reuşitelor pe care Gică Hagi şi colaboratorii săi le-au reuşit la Ovidiu, în lunga aşteptare a construirii noului stadion de la Constanţa.

Farul Constanţa, un an 2023 cu foarte multe plusuri

Iată bornele atinse de Farul Constanţa, în anul 2023:

✅️ Titlul câştigat la finalul lunii Mai, după un campionat dominat autoritar, a adus Constanţei, prin Farul, trofeul de campioană a României pe care îl aştepta de peste un secol.

A fost momentul în care peste 10.000 de constănţeni de toate vârstele, copii, părinţi şi bunici au venit să sărbătorească, în Piaţa Ovidiu, cel mai râvnit trofeu din competiţiile interne. Un trofeu câştigat de o manieră incredibilă, de asemenea unică în istoria fotbalului românesc, cu cel mai tânăr lot din Europa pe care l-a avut o campioană.

✅️ 2023 a fost anul în care Farul a adus alături de toţi constănţenii o legendă a sportului mondial, Rivaldo, devenit acţionar al clubului. Acest lucru a făcut ca Farul şi oraşul deopotrivă să fie prezentat în cele mai mari publicaţii din întreaga lume !

✅️ A fost anul în care Farul a reuşit, prin echipa feminină, prima din istoria clubului, promovarea în prima divizie la doar primul an de la înfiinţare. A fost o nouă confirmare că Farul îşi duce la capăt fiecare proiect şi promisiune pe care o face fanilor.

✅️ A fost anul în care Academia Hagi a câştigat un nou titlu de campioană, al 27-a din istoria clubului (record all time în România) de numai 13 ani şi, de asemenea, a ajuns la 61 de jucători crescuţi care au debutat în Superligă.

Am fost o dată în plus mândri că Academia Hagi a fost singura din cele 211 ţări afiliate pe care FIFA a prezentat-o în cadrul Congresului de la Zurich ! O recunoaştere, aşadar, a performanţelor, infrastructurii şi a condiţiilor pe care le oferă cel mai puternic centru de copii şi juniori din România.

✅️ A fost, de asemenea, anul în care Farul şi-a continuat şi dezvoltat în acelaşi timp proiectele:

  • "Farist de mic" - toţi copiii nou-născuti primesc din partea clubului un body personalizat "Farul" (o premieră pentru România).
  • "Învăţăm să fim campioni. Şcoala, primul pas spre performanţă" - au fost vizitate 30 de unităţi de învăţământ de către jucătorii primei echipe, reprezentantele formaţiei feminine şi componenţi ai Academiei Hagi.
  • "Legendele dau startul" - înaintea fiecărui meci de pe teren propriu un fost jucător important din istoria clubului este invitat să dea lovitura de start.
  • "Go Green" - plantarea de copaci, instalarea de staţii electrice, încălzire cu panouri fotovoltaice.
  • "Game Day Experience" - program voluntariat, concursuri pentru suporteri la fiecare meci şi revista "Farul" (oferită gratuit), cel mai complet program de meci din Superligă.
  • "1 iunie" şi "Moş Nicolae în vizită la Academia Hagi" - activităţi alături de cei mici.

✅️ Fiecare fan a putut obţine produsele favorite nu numai de pe magazionul online (site oficial Farul) ci şi din Fan Shop-ul "Farul" din incinta Academiei Hagi sau Pop-up store-ul din City Mall şi Auchan.

✅️ 2023 a fost anul în care s-a dublat numărul de abonamente, fariştii fiind în număr tot mai mare alături de favoriţi la fiecare meci.

✅️ Am reuşit, împreună, să creştem numărul celor care urmăresc activitatea clubului pe reţelele sociale oficiale pe care le avem: Instagram, Facebook şi Youtube, unde suntem, de asemenea, pe primele locuri între formaţiile din România.

✅️Am construit împreună cu voi, suporterii noştri, alături de parteneri puternici la nivel naţional şi internaţional, dar şi împreună cu partenerii locali în cadrul proiectului "Leaders, 100 ani de istorie = 100 parteneri" o comunitate şi mai mare de suporteri, de care suntem mândri si prin care ne dorim mereu, an de an, să facem mândru fiecare constănţean, fiecare dobrogean, să creştem împreună o nouă generaţie de farişti !

Afla mai multe despre: farul constanta2022/2023campioana romaniei 

viewscnt
Articole similare