You are here:

Se întâmplă în România! Arbitrul unui meci de fotbal, ameninţat cu maceta. Unde s-a petrecut incidentul şocant

Se întâmplă în România! Arbitrul unui meci de fotbal, ameninţat cu maceta. Unde s-a petrecut incidentul şocant

Fotbal internațional

Comentarii

Fotbalul amator din România continuă să susprindă de la o săptămână la alta, în majoritatea cazurilor prin episoade amuzante, însă de această dată este vorba despre un incident şocant şi neplăcut.

În Satu Mare, la partida dintre Someşul Oar şi Crasna Moftinu Mic, situaţia a degenerat, iar gazdele au părăsit gazonul în minutul 78, însă sau revenit asupra deciziei.

Cu toate acestea, cei de la Someşul Oar au abandonat definitv partida după ce au văzut minutele de prelungire indicate, iar oaspeţii de la Crasna Moftinu Mic au câştigat partida la ”masa verde”.

Şocant. Arbitrul unui meci din România, ameninţata cu maceta de un oficial care a pătruns pe teren

Cu toate acestea, în hotărârea Comisidei de Disciplină a AJF Satu Mare a apărut un detaliu incredibil. Oficialul ce trebuia să asigure odrinea partidei a pătruns pe gazon şi l-a ameninţat pe arbitru cu o macetă.

Someşul Oar a pierdut meciul cu 0-3 şi a primit o amendă de 500 de lei.

”La jocul Someşul Oar - Crasna Moftinu Mic, disputat la data de 05.10 2024, echipa Someşul Oar a părăsit terenul de joc în minutul 78 şi după indicarea celor trei minute regulamentare acordate de către arbitru, echipa Someşul Oar nu a mai revenit pe teren.

Comisia hotărăşte omologarea rezultatului jocului cu 3-0 în favoarea echipei Crasna Moftinu Mic şi amendă de 500 lei pentru echipa Someşul Oar.

Tot la acest joc, în minutul 81, responsabilul cu ordinea şi siguranţa oficialilor, Pintea Vasile, a pătruns în incinta suprafeţei de joc, ameninţând arbitrul jocului. Comisia de disciplină hotărăşte suspendarea dreptului de organizare pentru o etapă a jocurilor de pe teren propriu şi o etapă de suspendare pentru responsabilul Pintea Vasile”, se arată în comunicatul frf-ajf.ro.

Afla mai multe despre: arbitru 

viewscnt
Articole similare