You are here:

Se întâmplă în România! Rezultate halucinante într-o competiţie organizată de FRF. ”Dinamo-Badea”, învinsă cu 52-0. Farul a câştigat cu 33-0

Se întâmplă în România! Rezultate halucinante într-o competiţie organizată de FRF. ”Dinamo-Badea”, învinsă cu 52-0. Farul a câştigat cu 33-0galerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Sezonul 2024-25 al Ligii Elitelor a început la sfârşitul săptămânii trecute, iar confruntările tinerilor speranţe din fotbalul românesc au adus câteva rezultate şocante.

Farul Constanţa, formaţia cu cele mai bune rezultate din România la nivel juvenil în ultimii ani, nu a avut milă de LPS Clinceni, pe care a învins-o cu un neverosimil 33-0, în duelul formaţiilor U13.

La aceeaşi categorie de vârstă, ACS Kinder Constanţa a spulberat-o pe ACS FC Dinamo, echipa patronată de Nicolae Badea, cu un 52-0 ce va rămâne în istorie.

În seria 2 a Ligii Elitelor U13, Şcoala de Fotbal Oţelul Galaţi a fost învinsă de FC Bacău cu 32-0.

AS Adema 149–0 SO l'Emyrne este meciul ce a intrat în Cartea Recordurilor pentru diferenţa cea mai mare diferenţă de scor ce s-a înregistrat vreodată pe un teren de fotbal. Acest lucru s-a întâmplat în 2002, în campionatul din Madagascar.

Afla mai multe despre: fotbal internfarulliga elitelor 

viewscnt
Articole similare