Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se întoarce Adrian Porumboiu în Liga 1? Fostul patron de la Vaslui ar fi tentat să investească la Rapid! “Am o relaţie specială cu deţinătorul clubului!“ţ

Se întoarce Adrian Porumboiu în Liga 1? Fostul patron de la Vaslui ar fi tentat să investească la Rapid! “Am o relaţie specială cu deţinătorul clubului!“ţ

Superliga

Comentarii

Rapid s-a reîntors în Liga 1, după 6 ani în care a jucat în eşaloanele inferioare ale fotbalului românesc.

Rapid speră să se descurce pe prima şcenă a fotbalului, iar conducerea are în vedere mai multe transferuri pentru a face performanţă. Fostul arbitru român, Adrian Porumboiu, a vorbit despre echipa din Giuleşti.

Fostul finanţator de la FC Vaslui a dezvăluit că ar fi tentat să meargă la meciurile Rapidului din Liga 1, deoarece se simte apropiat de Giuleşteni. De asemenea, el a recunoscut că discută cu actualul patron al vişiniilor, Victor Angelescu. 

“La Vaslui este exclus să mă mai întorc. Mă bate gândul să merg la meciurile Rapidului, în calitate de suporter. Îmi place această echipă, am o relaţie specială cu proprietarul clubului şi am toată simpatia pentru cei de acolo. Asta nu înseamnă însă că mă duc investitor acolo.

Victor Angelescu are o mare putere financiară şi este unul dintre cei mai adevăraţi patroni din România, nu din ăştia care doar aruncă cifre. Are un buget bine conturat, o potenţă financiară care îi va permite Rapidului să se bată la primele locuri încă din primul an, chiar dacă el spune că este prematur. Nu pot să îi spun ce antrenor să pună, în ciuda faptului că vorbim destul de des!”, a spus Adrian Porumboiu, pentru Realitatea Sportivă. 

 

Afla mai multe despre: adrian porumboiu 

viewscnt
Articole similare