Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se joacă! Jucătorii de la Dinamo Kiev au testele negative. Anunţul presei spaniole

Se joacă! Jucătorii de la Dinamo Kiev au testele negative. Anunţul presei spaniole
Comentarii

Jucătorii de la Dinamo Kiev au primit teste negative, astfel că partida dintre Barcelona şi formaţia lui Mircea Lucescu se va juca.

Jucătorii care au făcut deplasarea cu Dinamo Kiev la Barcelona au toţi probe negative la ultimele teste PCR efectuate la Ciudad Condal.

Prin urmare, partida din UEFA Champions League dintre FC Barcelona şi formaţia lui Mircea Lucescu se va desfăşura aşa cum era programată iniţial, anunţă MARCA.

Cu toate acestea, situaţia echipei antrenate de Mircea Lucescu este una extrem de delicată. Dinamo Kiev a venit la Barcelona fără 13 jucători, iar 9 dintre ei au coronavirus. Mircea Lucescu este obligat să folosească o formaţie experimentală în faţa uneia dintre cele mai puternice formaţii din lume,

Protocoalele UEFA, în acest sens, nu erau foarte specifice în ceea ce priveşte posibilitatea de a juca meciul în cazul în care s-ar fi detectat un nou pozitiv pentru covid. Regulamentele impun ca o echipă să aibă treisprezece jucători din lista A disponibili pentru a juca. Cu toate acestea, dacă nu se ajunge la acest număr de jucători, pot fi introduse nume noi.

Oricum ar fi, dinamoviştii au primit rezultate negative, aşa că organismul european nu va trebui să se confrunte cu niciun scenariu complex. Acest episod nu l-a deranjat în niciun moment pe Ronald Koeman. Antrenorul olandez a comentat la o conferinţă de presă că nu era exact conştient de protocoalele UEFA şi şi-a concentrat toate eforturile pe pregătirea jocului în cel mai bun mod posibil, presupunând că va fi jucat. 

Afla mai multe despre: barcelonadinamo kiev 

viewscnt
Articole similare