Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se lasă cu ameninţări. Adrian Mititelu, înainte de Rapid - U Craiova 1948: "Dacă mă înjură, scot echipa de pe teren"

Se lasă cu ameninţări. Adrian Mititelu, înainte de Rapid - U Craiova 1948: "Dacă mă înjură, scot echipa de pe teren"

FC U Craiova

Comentarii

Confruntarea dintre Rapid şi U Craiova 1948 se va juca vineri, de la ora 20:00, în direct pe Orange Sport 1.

Se lasă cu ameninţări. Adrian Mititelu, înainte de Rapid - U Craiova 1948: "Dacă mă înjură, scot echipa de pe teren"

Mititelu se teme de ce e mai rău înainte de Rapid - Craiova din etapa cu număul 25 din Superligă. Asta după ce fanii giuleşteni sunt gata să-i primească pe oaspeţi la meciul de vineri.

Având în vedere conflictul aprins dintre suporterii Craiovei şi Mititelu, omul de afaceri a răbufnit şi nu este de acord cu aşa ceva. 

Adrian Mititelu „a dat ordin” ca jucătorii lui U Craiova 1948 să iasă de pe teren în meciul cu Rapid dacă propriii fani îl vor înjura.

"Ştiţi cum este, dacă îi lasă pe acolo cu fel de fel de bannere împotriva mea şi a familiei mele, eu nu voi începe meciul. Voi părăsi meciul. Ce ţie nu îţi place, altuia nu-i face.

Ce se gândesc ei (n.r. – Rapid), hai să îi lăsam să facă atmosferă împotriva Craiovei. Deci, dacă apar bannere, jucătorii se vor opri şi vor părăsi terenul cu orice consecinţe. Să joace Angelescu şi cu Şucu şi cu cei de la Rapid să joace ei un amical.

Numai ungurii se simt discriminaţi? Eu nu mă simt discriminat, jignit, mi-am băgat viaţa în fotbal şi să vină unii să mă înjure? Jucătorii vor părăsi imediat terenul. Ştiţi că sunt căpos. Napoli are ordin şi Săceanu la fel.

Eu nu mă refer la rapidişti, e dreptul lor să mă înjure, dar dacă mă înjură cei de la Craiova, Robert Săceanu (n.r. – team managerul echipei) are ordin să scoată echipa de pe teren. Nu mă interesează consecinţele. Am mândrie şi orgoliu. Eu nu mai pot. Am pus stop. Iar atunci, dacă se va întâmpla asta, îşi va asuma, moral cel puţin, Angelescu chestia asta.

El dacă face chestii d-astea să vedem când vine Rapid la Craiova dacă mai intră vreun rapidist la meci. El nu trebuie să se bage pentru că aici se încearcă subminarea clubului, iar el le dă apă la moară", a spus Adrian Mititelu, conform Fanatik.

Lovitură! U Craiova 1948 a transferat un fost internaţional brazilian, câştigător al Cupei Mondiale a Cluburilor. Pe cine a adus Adrian Mititelu

Afla mai multe despre: adrian mititeluu craiovarapid 

viewscnt
Articole similare