Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se lasă cu ameninţări. Fanii Rapidului, mesaj pentru cei de la Farul: ”În play-off le dăm 3 bilete! Să facă tombolă”

Se lasă cu ameninţări. Fanii Rapidului, mesaj pentru cei de la Farul: ”În play-off le dăm 3 bilete! Să facă tombolă”

Farul Constanța

Comentarii

Rapid a pierdut partida cu Farul, scor 1-2, dar supărarea mai mare a giuleştenilor a fost faptul că suporterii veniţi de la Bucureşti nu au intrat în peluză.

Se lasă cu ameninţări. Fanii Rapidului, mesaj pentru cei de la Farul: ”În play-off le dăm 3 bilete! Să facă tombolă”

Aproximativ 600 de fani rapidişti au făcut deplasarea la Ovidiu, unde, însă, au avut parte de o surpriză neplăcută: erau disponibile doar 250 de bilete, iar ei au fost peste 600. În consecinţă, liderii galeriei au decis să boicoteze meciul, iar toţi fanii au rămas în afara stadionului, unde au scandat pe toată durata meciului. 

La câteva zile distanţă se lasă cu ameninţări. 

Şeful galeriei alb-vişinii, Liviu Ungurean, a declarat conform gsp.ro: „O să le răspundem şi noi la fel. Regulamentul spune că putem să le dăm bilete între 0% şi 5% din capacitatea stadionului. O să le dăm fix trei bilete la meciul cu ei din Giuleşti, din play-off, în etapa a doua. Îi anunţăm de pe acum, să aibă timp să amestece bine tombola aia, să vadă cine poate să viziteze stadionul nostru. 

Au uitat că noi i-am primit cu apă, cu sucuri, le-am dat mereu câte bilete au vrut şi au mai venit şi cu «surorile» lor din Peluza Sud de la FCSB. Au avut acoperiş la tribună, lumină bună. Pe noi ne-au ţinut în noroi şi în ploaie! Dar nu-i nimic, nici ei nu mai au ce căuta în Giuleşti!".

Cum a comentat Mutu situaţia:

”Dacă sunt 600 de suporteri care nu sunt lăsaţi să intre şi se preferă să se joace cu tribunele goale, e problema celor care au decis asta. Însă nu aşa se respectă sportivitatea şi Rapidul. Fiindcă Rapid n-o să vină niciodată cu doar 200 de suporteri. Dacă se va întâmpla asta şi în play-off e urât pentru spectacol, pentru fotbal”, a declarat Mutu. 

Farul încheie sezonul regular ca lider, având un avans de patru puncte faţă de CFR, cu doar un meci rămas pentru campioană. De cealaltă parte, Rapid intră în play-off de pe locul cinci, însă doar şase puncte o vor despărţi de lider după înjumătăţire.

Afla mai multe despre: rapidfarul 

viewscnt
Articole similare