Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se lasă cu demiteri. Un antrenor din Liga I este avertizat de conducere: „Îţi mai dăm o şansă”

Se lasă cu demiteri. Un antrenor din Liga I este avertizat de conducere: „Îţi mai dăm o şansă”

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni are parte de un început slab de sezon în actuala ediţie de Liga I.

Trupa antrenată de Ilie Poenaru are zero puncte după cinci etape!

Astfel că, postul lui Poenaru este în pericol. Conducerea a lăsat de înţeles că dacă echipa nu va câştiga în următoare etapă de Liga I, Poenaru va fi demis. 

Ilie Poenaru (44 de ani) ar putea fi primul antrenor demis din noul sezon. Tehnicianul care a dus Academica Clinceni în play-off-ul Ligii 1, nu găseşte reţeta pentru actualul sezon.

„Îi mai dăm o şansă. Vedem ce va fi la meciul următor, cu Chindia. Poenaru a avut stabilitate, liniştea necesară să lucreze la Clinceni. Au mai fost perioade când n-au fost rezultate, dar şi-a făcut treaba, a muncit. Dar, se pare, că vine un ciclu în viaţa unei echipe când trebuie să te desparţi. Nu ai ce să faci dacă nu apar rezultate. Sunt deja cinci înfrângeri.

Normal, trebuia să avem 9 puncte în primele cinci etape. Am jucat cu Dinamo, care ştim în ce situaţie este, cu FCU Craiova, acasă, şi cu Voluntari, care nu ne-a dominat deloc. Am luat gol pe greşeală de marcaj. Nu putem emite pretenţii cu CFR Cluj sau cu Sepsi, în prima etapă. Vom face o analiză. Luni ne întâlnim şi se va lua o decizie la nivel de club. Criza se adânceşte pe zi ce trece. Nu jucăm nimic!”, a declarat Adrian Budeanu, primarul din Clinceni, pentru gsp.ro.

Întrebat despre problemele la echipă, Budeanu a mărturisit: „Stăm rău cu pregătirea fizică. Nu mi se pare normal. Au trecut deja două luni de pregătire şi vii să ne spui în continuare că nu sunt în parametri. Se greşeşte undeva, clar, la pregătirea fizică. Jucătorii au pulsul foarte ridicat. N-ai voie să fie situaţia asta. Trebuie să fi deja integrat în echipă, după două luni. L-am văzut pe Vanzo, când au dat testul Cooper, era ultimul. Clar, băiatul nu făcuse pregătire. S-ar putea să intervină schimbări la staff-ul tehnic dacă nu apar rezultate. E normal, dacă luăm bătaie în fiecare etapă”.

Rezultatele echipei Academica Clinceni în actualul sezon:

0-2 cu Sepsi, 

1-2 cu CFR Cluj, 

1-3 cu Dinamo, 

1-2 cu FCU Craiova, 

0-1 cu FC Voluntari

Sorin Cîrţu, atac dur la adresa lui Adrian Cojocaru: „Să fii prost să ai putere!” Ce l-a nemulţumit

Afla mai multe despre: academica clinceniilie poenaru 

viewscnt
Articole similare