Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se mai face transferul lui Iacob la FCSB? Ultimele detalii de la Chindia: "Dacă şi-l doresc cu adevărat, să-l ia!"

Se mai face transferul lui Iacob la FCSB? Ultimele detalii de la Chindia: "Dacă şi-l doresc cu adevărat, să-l ia!"

FCSB

Comentarii

FCSB a manifestat interes pentru Paul Iacob, jucătorul Chindiei.

Marcel Ghergu, preşedintele Chindiei, susţine că FCSB putea să-l transfere pe Iacob încă din această iarnă. De asemenea, Ghergu a subliniat că Iacob va rămâne la Chindia până în vară chiar dacă va semna cu FCSB!

"Avem şi noi destulă experienţă să putem gestiona un astfel de moment. Pentru noi şi jucător e simplu. Dacă şi-l doreau în mod expres, el avea o clauză de eliberare, putea fi transferat chiar şi acum. Probabil au fost discuţii. Dacă şi-l doresc cu adevărat, să-l şi ia. Eu am discutat mult cu Iacob, probabil va rămâne şi în continuare.

Presiunea nu pe noi este. Nu cred că asta a fost intenţia lor. Probabil şi l-au dorit. El e un jucător puternic, nu-mi fac nicio problemă. Probabil va juca azi, e un jucător de bază al nostru. Sunt probleme diferite. Yuri e posibil să plece de azi la CFR, la Iacob nu se pune problema de aşa ceva în momentul ăsta. La Mediaş e şi o situaţie deosebită, cu neplata salariilor, cu problemele financiare. E o situaţie total diferită faţă de aceasta", a spus Ghergu, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

  • 900.000 de euro este cota lui Paul Iacob, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Paul Iacob a jucat 26 de meciuri în acest sezon pentru Chindia (23 în campionat şi 3 în Cupa României).

Crescut la juniorii lui Viitorul, Iacob a mai evoluat la următoarele echipe:  Gaz Metan, FC Braşov, ASA Tg. Mureş şi Dunărea Călăraşi.

Afla mai multe despre: paul iacobchindiafcsb 

viewscnt
Articole similare