Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se mută derby-ul Rapid - FCSB de pe Arena Naţională? Motivul incredibil: ”Nu am ştiut acest lucru”

Se mută derby-ul Rapid - FCSB de pe Arena Naţională? Motivul incredibil: ”Nu am ştiut acest lucru”

Fotbal

Comentarii

Ultima etapă a play-off-ului din Superligă, ediţia 2023/2024, ar putea fi perturbată de un eveniment sportiv neaşteptat

Aşadar, în ultima etapă a play-off-ului, programată în weekend-ul 18-19 mai, ar trebui să se întâlnească faţă-n faţă rivalele Rapid şi FCSB, pe Arena Naţională.

  • Cu toate acestea, sunt şanse foarte mici ca acest lucru să se mai întâmple.

Rapid - FCSB, mutat de pe Arena Naţională?

Se pare că cea mai mare arenă a ţării va fi ocupată de o altă competiţie, în acea perioadă. Exact în weekend-ul 18-19 mai, se va organiza o nouă ediţie a întrecerii automobilistice Ro Drift!

Pe 18-19 Mai cucerim Arena cu un spectacol grandios al cailor-putere! Fii sigur că fiecare clipă de aşteptare va fi pe deplin recompensată, deoarece acest timp suplimentar ne oferă oportunitatea de a pregăti momente absolut uluitoare!”, s-a anunţat pe pagina de Facebook a RoDrift.

Aşadar, va fi aproape imposibil ca derby-ul dintre Rapid şi FCSB să se dispute, atunci, pe Arena Naţională. Singura soluţie ar fi reprogramarea acestuia una sau două zile mai târziu, pentru ca evenimentul automobilistic să-şi încheie treburile în jurul arenei.

”Ufff… Nu am ştiu acest lucru. Dacă e deja luată Arena Naţională, atunci va fi Giuleşti. Din păcate nu avem alt stadion cu o capacitate mai mare pe care să jucăm”, a reacţionat acţionarul celor de la Rapid, Victor Angelescu, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: rodriftvictor angelescuarena nationalarapid-fcsb 

viewscnt
Articole similare