You are here:

Se mută din nou! FCSB pleacă de pe Stadionul Steaua şi vrea să joace pe altă arenă. Care este motivul

Se mută din nou! FCSB pleacă de pe Stadionul Steaua şi vrea să joace pe altă arenă. Care este motivul

FCSB

Comentarii

FCSB a început sezonul pe Stadionul Steaua, arena din Ghencea fiind la îndemână pentru partidele de pe teren propriu, Arena Naţională fiind ocupată cu concerte pe timpul verii. Totuşi, campioana României ia în calcul să plece de pe arena "roş-albastră".

Motivul? Starea precară a gazonului de pe Stadionul Steaua. Suprafaţa de joc s-a deteriorat şi a arătat execrabil la partida cu Sparta Praga din preliminariile Ligii Campionilor (2-3), astfel că oficialii campioanei României au luat în calcul să se mute.

FCSB vrea să mute meciul cu UTA Arad de pe Stadionul Steaua pe altă arenă

Potrivit golazo.ro, FCSB preferă să joace meciul cu UTA Arad din etapa a opta din Superligă pe alt stadion, deşi era programat să dispute toate partidele de pe teren propriu pe Stadionul Steaua până în luna septembrie. Sursa citată scrie că FCSB are ca variantă stadionul de la Arcul de Triumf pentru partida cu arădenii.

Apoi, începând cu jumătatea lunii septembrie, Arena Naţională va fi din nou pregătită să găzduiască meciuri, astfel că FCSB ar putea să revină pe cel mai mare stadion al ţării. Prima confruntare pe care FCSB o va avea acolo va fi partida cu Petrolul, programată pe 22 septembrie.

FCSB a jucat pe Stadionul Steaua, până acum, meciurile cu U Cluj, Virtus AC, Oţelul, Maccabi Tel Aviv, Farul şi Sparta Praga. Va mai juca, de asemenea, partidele cu Poli Iaşi (sâmbătă, 17 august, de la 22:00) şi cu LASK Linz (joi, 22 august, de la 22:00).

Afla mai multe despre: fcsbstadionul steauaarcul de triumfstadionmutare 

viewscnt
Articole similare