Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se naşte o nouă super-putere în fotbalul european! Benfica a transferat trei staruri dintr-o lovitură. Este aşteptat să semnneze şi Cavani

Se naşte o nouă super-putere în fotbalul european! Benfica a transferat trei staruri dintr-o lovitură. Este aşteptat să semnneze şi Cavani
Comentarii

Benfica a dat lovitura pe piaţa transferurilor. Clubul din Portugalia a anunţat vineri transferuri a trei fotbalişti de clasă, iar Edinson Cavani este pregătit să semneze şi el cu gruparea din Lisabona.

Everton SoaresJan Vertonghen şi Lucas Waldschmidt au semnat vineri cu Benfica, a anunţat gruparea portugheză pe reţelele de socializare. 

Dacă Vertonghen a semnat din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Tottenham, portughezii au plătit pentru transferurile lui Everton şi Waldschmidt, doi jucători curtaţi de cluburi importante din Europa. 

Pentru internaţionalul german Waldschmidt, "coşmarul" reprezentativei de tineret la Campionatul European U21 de anul trecut, Benfica a plătit 15 milioane de euro celor de la Freiburg, în timp ce Everton i-a costat pe portughezi 20 de milioane de euro şi 20% dintr-un viitor transfer. 

Totodată, presa portugheză susţine că Cavani va ajunge sâmbătă la Lisabona pentru a semna cu Benfica, după ce i-a expirat contractul cu Paris Saint-Germain. 

Afla mai multe despre: benficavertonghenevertonwaldschimdtcavani 

viewscnt
Articole similare