Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se naşte un nou star portughez! Este atacant şi costă 120 de milioane de euro

Se naşte un nou star portughez! Este atacant şi costă 120 de milioane de euro
Comentarii

Gonçalo Ramos este numele fotbalistului în care Benfica îşi pune mari speranţe pentru a fi următorul produs de export. În acest sens, portughezii au decis să îi prelungească contractul tânărului atacant.

Chiar dacă are un contract valabil până în 2024, Ramos (19 ani) a primit un nou contract, până în 2025 şi cu el şi clauză uriaşă de reziliere: 120 de milioane de euro. Această decizie a fost luată de Benfica după ce mai multe cluburi din Europa şi-au manifestat interesul pentru fotbalistul născut la Lisabona. 

Ramos a jucat doar un meci în tricoul primei echipe, în sezonul trecut, când a marcat două goluri. El evoluează pentru echipa a doua a clubului şi este internaţional de tineret sub 20 de ani. Pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, Ramos este cotat la 675.000 de euro

În urmă cu doar un an, Benfica a realizat cel mai important transfer din istorie. L-a vândut pe Joao Felix pentru 126 de milioane de euro la Atletico Madrid. În urmă cu doar câteva zile, portughezii l-au cedat pe Ruben Dias la Manchester City pentru 68 de milioane. 

Afla mai multe despre: goncalo ramosbenfica 

viewscnt
Articole similare