Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se negociază în Ştefan cel Mare. Suma pusă pe masă de Legia Varşovia pentru Deian Sorescu

Se negociază în Ştefan cel Mare. Suma pusă pe masă de Legia Varşovia pentru Deian Sorescu

Superliga

Comentarii

Deian Sorescu (24 de ani) este dorit insistent de Legia Varşovia, echipă din campionatul polonez.

Legia Varşovia a vrut iniţial să îl cumpere pe Sorescu cu 500.00 de euro, însă s-au lovit de refuzul dinamoviştilor. Astfel că, conform publicaţiei poloneze Sport, Legia a pus pe masă 900.000 de euro pentru tânărul fotbalist.

Sorescu joacă de trei ani în "Ştefan cel Mare", după ce a fost adus de la ASU Poli Timişoara. Fotbalistul ofensiv are un start de sezon excelent, cu cinci goluri marcate, în şase meciuri.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Deian Sorescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Gigi Becali îl vrea pe Sorescu la FCSB

Iuliu Mureşan, preşedintele lui Dinamo, a confirmat în urmă cu câteva zile că FCSB a făcut o ofertă de transfer pentru Deian Sorescu. Gigi Becali a oferit 700.000 de euro pentru transferul lui Sorescu, dar Mureşan a spus că suma pe care roş-albaştrii au pus-o pe masă nu e suficientă. ”Sunt mai multe oferte de afară. Mai avem o ofertă scrisă şi una pe care o discut, din afară. E mai mare. Nu asta contează. Contează că este mai mare financiar. Nu pot să vă zic mai multe amănunte. Eu nu am nimic cu FCSB. La oferte egale, Deian alege unde va merge. Clar. Nu noi, clubul. De ce să nu meargă? Dacă o ofertă este mai mare, vom încerca să o alegem pe aceea”, a declarat Iuliu Mureşan, preşedintele clubului Dinamo Bucureşti.

Afla mai multe despre: dinamodeian soresculegia varsovia 

viewscnt
Articole similare