Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se poate şi mai rău decât la români. Bulgaria, eşec pe teren propriu cu Lituania. Slovenia, victorie cu Finlanda. Noul lider din grupa H

Se poate şi mai rău decât la români. Bulgaria, eşec pe teren propriu cu Lituania. Slovenia, victorie cu Finlanda. Noul lider din grupa H
Comentarii

Bulgaria a suferit un eşec dureros pe teren propriu în faţa Lituaniei, în timpc Slovenia a câştigat partida cu Finlanda şi a trecut în fruntea grupei H.

Slovenia - Finlanda 3-0

Echipa naţională a Sloveniei a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-0, echipa naţională a Finlandei şi a trecut pe primul loc în grupa H a calificărilor pentru Euro 2024.

Slovenia şi-a asigurat cele trei puncte din meciul cu Finlanda încă din prima repriză a meciului de la Ljubljana, atunci când atacantul de 20 de ani al lui RB Leipzig, Benjamin Sesko, a semnat o dublă, în minutele 16 (din penalty) şi 28. Erik Janza a stabilit scorul final în minutul 90+2, după ce slovenii au avut şi un gol anulat de VAR, pentru ofsaid.

Slovenia ocupă primul loc în clasamentul grupei H, cu 16 puncte. Pe locul secund se află Danemarca – 13 puncte şi un meci mai puţin disputat, iar pe trei este Finlanda, cu 12 puncte.

Bulgaria - Lituania 0-2

La Sofia, în derby-ul codaşelor din grupa G, Lituania a trecut de Bulgaria cu 2-0, prin dubla reuşită de un fundaş - Pijus Sirvys, şi a reuşit prima vcitorie din aceste calificări.

În clasament Lituania este a patra, cu 5 puncte, iar Bulgaria are două puncte din şase meciuri şi este pe ultimul loc, al cincilea.

Tot astăzi, Ucraina a învins Macedonia de Nord, scor 2-0, şi Irlanda de Nord a câştigat cu San Marino, scor 3-0.

Afla mai multe despre: bulgarialituaiasloveniafinlandaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare