Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Se pot produce surprize”. Zeljko Kopic îşi avertizează jucătorii înainte de meciul cu Csikszereda

”Se pot produce surprize”. Zeljko Kopic îşi avertizează jucătorii înainte de meciul cu Csikszereda

Dinamo București

Comentarii

Dinamo are de disputat returul cu Csikszereda, pe data de 27 mai.

Zeljko Kopic, înainte de returul cu Csikszereda

Dinamo Bucureşti a învins luni seara, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea ciucană AFK Csikszereda, în prima manşă a barajului de promovare/menţinere în Superligă. "Câinii" s-au salvat dramatic de la retrogradarea directă, în ultima etapă din play-out. 

Acum mai au de disputat returul cu Csikszereda, care va avea loc pe data de 27 mai. 

Zeljko Kopic a prefaţat partida şi a dezvăluit că încă se teme că ”Ciucanii” ar putea întoarce scorul. 

”Suntem aproape de obiectiv, am avut un rezultat bun în tur, am avut momente bune, am avut oportunităţi să înscriem mai multe goluri. În al doilea meci trebuie să fim concentraţi, pregătiţi, să jucăm la intensitate maximă, să dăm totul pe teren pentru a câştiga la Miercurea Ciuc. Presiunea e mereu la Dinamo, în ultima lună toate meciurile au fost importante, în bătălia pentru evitarea retrogradării. În tur au fost mulţi fani, am avut oportunităţi, nu am înscris în primele minute, am părut nesiguri în anumite momente ale jocului.

Am început bine repriza a doua, a crescut încrederea, am înscris şi am avut ocazii, dar trebuie să fim concentraţi la maxim pentru manşa retur. Mergem acolo pentru a obţine un rezultat bun, nu mergem acolo pentru a apăra 2-0, mergem să câştigăm. Edgar Ie şi Darko sunt mai bine, vom vedea dacă sunt opţiuni pentru echipă, nu e 100% dacă pot juca, vedem mâine şi la antrenamentul de duminică dacă pot juca.

Eu sunt concentrat pe munca mea, ştiu în ce situaţie era clubul când am ajuns aici, ştiu tot ce am făcut până acum. Ştiu că au fost lucruri bune şi rele, dar mai avem un meci până la final, apoi putem analiza totul. Toate echipele pot produce surprize dacă nu eşti pregătit. Csikszereda are ceva calitate, de aceea trebuie să fim atenţi, nu au nimic de pierdut, vor da efort maxim pentru a ne surprinde şi nu este ceva ciudat în fotbal. Orice echipa caută oportunitatea dacă adversarul nu este 100% pregătit.

Dennis Politic a fost foarte bun în ultimul meci,a avut momente bune, dar nu a fost în cea mai bună formă după accidentare, am avut răbdare, am aşteptat să îşi revină, e în formă bună, aştept să fie un jucător important pentru noi în manşa retur.

După manşa retur vom discuta despre viitor, despre tot, dar ne concentrăm doar pe meciul cu Csikszereda. Orice club trebuie să se adapteze, orice club are stadionul sau, trebuie să ne descurcăm indiferent de stadionul pe care jucăm, trebuie să fim la un nivel ridicat. Am auzit că vor fi mulţi fani în afara stadionului pentru a ne susţine, e foarte important să simţim suportul şi sprijinul fanilor dinamovişti.

În primul rând, trebuie să dăm totul pentru a câştiga meciul, dar trebuie să ne adaptăm pentru orice fel de situaţie”, a spus Zeljko Kopic. 

Afla mai multe despre: dinamocsikszeredakopic 

viewscnt
Articole similare