You are here:

Se ”predau” după meciul din tur?! Antrenorul lui Csikszereda: ”Trebuie să ne recunoaştem nivelul. Dinamo e mai bună”

Se ”predau” după meciul din tur?! Antrenorul lui Csikszereda: ”Trebuie să ne recunoaştem nivelul. Dinamo e mai bună”

Dinamo București

Comentarii

Echipa Dinamo Bucureşti a învins luni seara, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea ciucana AFK Csikszereda, în prima manşă a barajului de promovare/menţinere în Superligă.

Antrenorul lui Csikszereda, concluzii după înfrângerea cu Dinamo

Cu peste 30.000 de spectatori în tribunele Arenei Naţionale, Dinamo a dominat prima parte, dar Politic şi Ricardo Grigore nu l-au putut învinge pe portarul Gyenge, iar în minutul 16 Milanov a trimis în bară. Oaspeţii au avut o replică slabă în finalul reprizei, însă Dinamo a deschis scorul în minutul 47, prin lovitura de cap a lui Dennis Politic, care a înscris din centrarea lui Ahmed Bani.

Acelaşi jucător, Politic, a majorat avantajul gazdelor la 2-0, cu un gol superb, scor care a fost şi cel final. Dinamo pleacă cu prima şansă în returul de la Miercurea Ciuc, de luni, 27 mai.

Robert Ilyes, antrenorul echipei Csikszereda, a recunoscut valorea superioară a dinamoviştilor, vizibil resemnat după scorul de pe Arena Naţioanală. 

”Pot să spun că am început jocul puţin temător. Ne-au presat foarte tare, am ieşit, dar după... Pot să spun că am fost totuşi în joc. A făcut diferenţa unui jucător care are calitate, se vede. Tot jocul lui Politic a fost excepţional. Jucătorii mei au cedat un pic mental.

Dacă dădeam un gol, puteam şi noi să reintrăm în joc. Trebuie să ne recunoaştem şi noi nivelul, Dinamo are jucători mai buni, trebuie să recunoaştem. Nu avem ce să le reproşez jucătorilor. S-a văzut presiunea publicului, dacă nu jucam aici arătam poate şi noi altfel”, a declarat Ilyes după meci.

Afla mai multe despre: dinamocsikszeredabaraj superligă 

viewscnt
Articole similare