You are here:

Se pregăteşte o mutare spectaculoasă la FCSB. Ce antrenor poate veni la echipă: ”Da, aşa este. Se poate întoarce oricând”

Se pregăteşte o mutare spectaculoasă la FCSB. Ce antrenor poate veni la echipă: ”Da, aşa este. Se poate întoarce oricând”

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică simte tot mai multă presiune după ce FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League. Au apărut deja zvonurile conform cărora Becali negociază cu Edward Iordănescu, iar acum a revenit în actualitate o posibilă întoarcere spectaculoasă la gruparea roş-albastră.

Invitată la Telekom Sport, Anamaria Prodan a vorbit despre posibilitatea ca Laurenţiu Reghecampf să se întoarcă la FCSB. Impresarul a dezvăluit că relaţia dintre Reghecampf şi Becali este una foarte bună, iar tehnicianul ar putea reveni oricând la FCSB.

Fără probleme, ar putea reveni oricând. Să nu uităm că Laur s-a întors la FCSB şi când era la bulgari. Există mitul ăsta că Gigi face echipa la FCSB, dar cât a fost Laur întotdeauna au discutat fără ca Becali să pună cu forţa jucătorii în teren. Cu Reghecampf a avut mereu o discuţie perfectă”, a spus Anamaria Prodan, la Telekom Sport.

Reghecampf a antrenat la FCSB în două mandate. Prima dată între 2012 şi 2014, iar a doua oară între 2015 şi 2017.

Din 2017, Reghe a devenit antrenorul celor de la Al Wahda, formaţie cu care a reuşit să trei trofee: două supercupe şi o Cupa Ligii.

Afla mai multe despre: becalifcsbreghecampf,  

viewscnt
Articole similare