Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se prelungeşte seceta lui George Puşcaş - 441 minute fără gol marcat în Championship! Reading, mai aproape de retrogradare

Se prelungeşte seceta lui George Puşcaş - 441 minute fără gol marcat în Championship! Reading, mai aproape de retrogradare

Fotbal

Comentarii

Atacantul român al celor de la Reading, George Puşcaş, a fost titular şi integralist în partida din campionat (Championship), din deplasare, de la Swansea, încheiată la egalitate, scor 1-1, într-o partidă din etapa a IX-a.

Se prelungeşte perioada nefastă prin care trece formaţie engleză, Reading, la care activează atacantul român George Puşcaş. Reading a terminat la egaltiate partida din depalsare cu Swansea, scor 1-1, iar după 9 runde se află pe poziţia a 20-a, cu 8 puncte, la 3 puncte distanţă de primul loc retrogradabil, locul 22, ocupat de Barnsley.

Partida de sâmbătă a fost controlată de la un capăt la celălalt de formaţia galeză, Swansea. Norocul celor de la Reading a fost Andy Yiadom, fundaşul dreapta care a punctat în minutul 88 şi a adus un punct "Roialilor".

George Puşcaş nu se lipeşte de gol în Championship de 441 minute. Ultima dată, Puşcaş a marcat în etapa a doua, în victoria 3-0 în faţa altor galezi, de la Cardiff.

Afla mai multe despre: george puscas 

viewscnt
Articole similare