Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se retrage de la Chelsea? Unde a fost surprins Roman Abramovic după ce britanicii au refuzat să-i prelungească viza de şedere

Se retrage de la Chelsea? Unde a fost surprins Roman Abramovic după ce britanicii au refuzat să-i prelungească viza de şedere

Chelsea

Comentarii

Roman Abramovic a primit cetăţenia israeliană după ce britanicii au refuzat să-i prelungească viza de şedere. Informaţia încă n-a fost confirmată oficial.

Patronul lui Chelsea este victimă colaterală a tensiunilor dintre Marea Britanie şi Rusia, izbucnite după ce fostul spion Sergei Skripal a fost otrăvit. Printre altele, britanicii au decis să nu-i mai prelungească viza de şedere a lui Roman Ambramovic, cel care se stabilise în urmă cu mulţi ani la Londra.

Patronul lui Chelsea a căutat în primă fază să se mute în Elveţia, dar până la urmă a aplicat pentru cetăţenia israeliană, susţine site-ul ria.ru, care citează presa din ”Ţara Sfântă”. Miliardarul rus ar fi primit deja noul paşaport, în condiţiile în care are origini israeliene.

Potrivit sursei citate, Abramovic a aterizat la Tel Aviv cu un avion privat şi a intrat luni în posesia noului paşaport. Mai mult, omul de afaceri ar intenţiona să se stabilească în Israel şi ar fi plătit 28 de milioane de dolari pentru o proprietate în Tel Aviv. În aceste condiţii apar multe semne de întrebare în privinţa viitorului pe care-l va avea Chelsea.

Afla mai multe despre: roman abramovicchelseaisrael 

viewscnt
Articole similare