Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se schimbă formatul Cupei Mondiale a Cluburilor: ”Vor participa la 32 de echipe, iar turneul va avea loc din patru în patru ani”

Se schimbă formatul Cupei Mondiale a Cluburilor: ”Vor participa la 32 de echipe, iar turneul va avea loc din patru în patru ani”

Cupa Mondială

Comentarii

Ediţia din 2025 a Cupei Mondiale a Cluburilor va avea 32 de echipe participante, ceea ce înseamnă că formatul va fi similar cu cel al actualului turneu final al CM, a anunţat preşedintele FIFA, Gianni Infantino, potrivit Reuters.

Infantino a precizat că turneul, care în prezent are şapte participante, va fi organizat din patru în patru ani.

În prezent, la Cupa Mondială a Cluburilor participă câştigătoarele principalelor competiţii continentale pi campioana ţării gazdă.

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a declarat că la actuala ediţie a Cupei Mondiale a asistat la cea mai bună fază a grupelor din istoria competiţiei.

“Am văzut toate meciurile şi vreau să fie clar: aceasta a fost cea mai bună fază a grupelor din istoria Cupei Mondiale. Este un lucru promiţător pentru restul turneului.

Meciurile au fost foarte bune, pe stadioane frumoase. Şi publicul a fost incredibil. În medie peste 51.000 de spectatori. Şi televiziunile au doborât recorduri – deja au fost peste două miliarde de telespectatori, ceea ce este incredibil.

Două milioane şi jumătate de oameni pe străzile din Doha şi câteva sute de mii în fiecare zi pe stadioane, scandând, susţinându-şi echipele, o atmosferă fantastică, goluri frumoase, o încântare...”, a spus Infantino, potrivit fifa.com.

Afla mai multe despre: cupa mondiala 

viewscnt
Articole similare