Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se schimbă lucrurile la Mediaş! Ce se va întâmplă mâine: ''S-a luat atitudine'' EXCLUSIV

Se schimbă lucrurile la Mediaş! Ce se va întâmplă mâine: ''S-a luat atitudine'' EXCLUSIV

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş se confruntă cu probleme financiare importante, fiind restanţe salariale de mai multe luni.

Se schimbă lucrurile la Mediaş! Ce se va întâmplă mâine ''S-a luat atitudine'' EXCLUSIV 

Clubul din Mediaş a ieşit din insolvenţă în iunie 2020 şi nu mai poate trece acum printr-o altă procedură de insolvenţă, riscând falimentul.

''Sunt 4 luni de restanţe, situaţia încă este neclară! Se pare că s-a luat atitudine şi că mâine dopmnul primar şi cu domnul director Romgaz se vor întâlni special pentru a vorbi de situaţia echipei şi să vedem ce decizii vor lua. În sensul că vor fi decizii bune, vorbesc aici de un buget creionat pentru echipă în perioada următoare'', a declarat Ilie Poenaru pentru telekomsport.ro. 

Gaz Metan a revenit din cantonamentul din Antalya şi se pregăteşte de meciurile din Liga I care vor urma. Ilie Poenaru a anunţat că situaţia este sub control, la Mediaş toţi jucătorii sunt negativi. 

''Noi suntem toţi vaccinaţi. toată echipa şi tot stafful. Noi suntem nebuni să riscăm ceva? Având covid? Covidul ăsta e clar că te afectează într-un fel sau altul. Nu ne putem juca cu viaţa oamenilor'', a declarat Poenaru. 

Liga 1 se reia pe 21 ianuarie, iar Gaz Metan Mediaş joacă duminică, 23 ianuarie, de la ora 17:00, cu UTA, la Arad, pe telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: gaz metanilie poenaru 

viewscnt
Articole similare