Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se scurge timpul pentru Florinel Coman! Avertisment din partea agentului său: "Nu e bătrân, dar nu mai e ca atunci când toţi întrebau de el"

Se scurge timpul pentru Florinel Coman! Avertisment din partea agentului său: "Nu e bătrân, dar nu mai e ca atunci când toţi întrebau de el"

FCSB

Comentarii

Agentul Victor Becali a vorbit despre situaţia lui Florinel Coman, cel care a revenit în echipa FCSB-ului în acest sezon.

Victor Becali, despre Florinel Coman

Gigi Becali a recunoscut, în trecut, că a avut speranţe mai mari că-l va vinde pe Florinel Coman înaintea lui Dennis Man, dar accidentările succesive suferite de "Mbappe" i-au dat planurile peste cap. 

Florinel Coman a lipsit luni bune de pe teren, dar el a revenit în echipa FCSB-ului în acest sezon, în care a evoluat în 21 de meciuri şi a marcat o singură dată. 

Impresarul Victor Becali a vorbit despre jucător şi a atras atenţia asupra vârstei sale. 

"A avut ghinioane, şi nu neapărat din cauza lui. După acea accidentare, a venit alta şi toate l-au ţinut pe loc. Are deja 24 de ani, nu e bătrân, dar nu mai e ca la 22 de ani când întrebau toţi de el. 

Şi ghinioanele fac parte din viaţă, ce să-i faci? Recent a făcut un meci excelent contra Farului, a fost cel mai bun de pe teren. Tocmai împotriva lui Hagi! Asta e ironia sorţii: Florinel a recunoscut că declaraţiile lui Hagi i-au dat încredere şi tocmai pe Hagi l-a bătut. Sigur că Hagi nu pierdea nici campionatul cu meciul ăsta, nici altceva…",  a declarat Victor Becali pentru Fanatik

 

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare