You are here:

”Se simte puţină invidie?”. Primele reacţii după discursul lui Boloni la adresa naţionalei: ”Ce a vrut să zică?” / Publicul nu are voie să se bucure?!” | EXCLUSIV

”Se simte puţină invidie?”. Primele reacţii după discursul lui Boloni la adresa naţionalei: ”Ce a vrut să zică?” / Publicul nu are voie să se bucure?!” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Ladislau Boloni, antrenorul echipei Metz şi fost selecţioner al României, a avut o altfel de abordare, mult mai rezervată în ceea ce priveşte entuziasmul generat de calificarea naţionalei în optimile de finală ale EURO 2024.

Primele reacţii după discursul lui Boloni

Ladislau Boloni a avut un discurs virulent după calificarea României. Fostul selecţioner consideră că nu ar trebui să facem nuntă, mai ales că grupa nu a fost una de top.

  • Boloni s-a aflat în negocieri cu Federaţia Română de Fotbal pentru preluarea echipei naţionale înainte ca Edi Iordănescu să fie instalat.

Marius Baciu, Dragoş Borchina şi Silviu Tudor Samuilă au discutat, în direct, la Orange Sport, despre declaraţiile făcut de Boloni în presa din România. 

Dragoş Borchina: ”Un discurs a unui om care are experienţă mare, nu face o critică neapărat, face o analiză, eu aşa cred. El cumva ne transmite nouă acest mesaj, dar el nu face critici câtre selecţioner, câtre fotbalişti. În realitate abia acum începe turneul, nu e neapărat o declaraţie negativă, e în stilul lui. A fost şi el selecţioner, a antrenat la un nivel bun...

Marius Baciu: Nu, mi se pare că are o tentă aşa... Avem o generaţie acum care pur şi simplu am terminat pe locul 1 în grupă, publicul nu are voie să se bucure?! Ce a vrut să zică?

Eu simt că nu e aşa. Un antrenor la valoarea şi la experienţa lui cred că se mai punea două virgule sau să folosească ”alt accent”. 

Silviu Tudor Samuilă: Eu simt un pic de .. nu ştiu dacă e invidie. Crezi că se mai poate dezumfla cineva? Dacă acum un şi jumate îţi spuneam că se califica de pe locul 1, îmi ziceai că sunt nebun, deci acum de ce trebuie să facem înrmormantare? Voi credeţi că dacă Boloni era selecţionerul României avea acelaşi discurs? Simt ca şi cum n-a luat jobul ăsta şi zice asta pentru că i-a ieşit altuia, parcă aşa e...” 

Discursul lui Boloni:

“Până la urmă cine a câştigat? Care victorie?! Eu am văzut 1-1 şi 0-0, de asta întreb. Am chef să deranjez moderatorul. Dacă vorbim de calificare, mă gândesc în primul rând la calificarea la Euro, care a fost foarte importantă.

Fotbalul nostru a avut nevoie de o calificare, indiferent cum. Sunt puţin în dificultate să vorbesc despre ce am văzut la Euro. Primul meci nu l-am urmărit. Am văzut golurile, foarte frumoase, care te entuziasmează.

Aşa trebuie să fie, atmosferă de entuziasm, de victorie. E foarte bine, să continuăm aşa. Dar după Ucraina trebuie să acceptăm şi anumite critici. Este adevărat că puteam să marcăm împotriva Belgiei, dar tot atât de adevărat este că echipa noastră a suferit foarte mult în acest meci”, a declarat Boloni.

Afla mai multe despre: boloninaţionala românieieuro 

viewscnt
Articole similare