Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Se va naşte o nouă putere fotbalistică!” Ion Ţiriac, dat de gol de un fost patron din Superligă: „Va investi acolo!” | EXCLUSIV

„Se va naşte o nouă putere fotbalistică!” Ion Ţiriac, dat de gol de un fost patron din Superligă: „Va investi acolo!” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timişoara, este sigur că Ion Ţiriac se gândeşte serios să investească la Dinamo Bucureşti.

Ion Ţiriac, văzut drept investitor la un club de mare tradiţie din fotbalul românesc

Omul de afaceri crede că Dinamo va rămâne pe prima scenă a fotbalului românesc după barajul cu Csikszereda, iar construirea unui stadion nou va însemna de asemenea o oportunitate importantă de a atrage investitori. De asemenea, Marian Iancu mizează pe faptul că Ţiriac are deja o vârstă şi ar fi interesat să trăiască emoţii noi, de data această din postura de acţionar la un club de fotbal.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„(n.r. Credeţi că e posibil ca Borcea, Ţiriac sau Badea să investească la Dinamo?) E dificil când e nevoie de bani. Vorbim despre mai multe persoane cu caractere deosebite, de multe ori dificile, dar dacă au în suflet dorinţa de a ajuta şi se identifică cu clubul Dinamo, eu spun că lucrurile vor fi fantastice. Se va naşte o nouă putere fotbalistică, aşa cum a fost Dinamo pe vremuri.

Se vorbeşte de mult timp despre acest lucru (n.r. intrarea în fotbal a lui Ion Ţiriac) şi eu cred că este posibil. De ce nu? Are o vârstă, este o emoţie nouă. El ştie ce înseamnă emoţia în sport (n.r. ca fost sportiv, nu ca patron de club). Dinamo cred că va rămâne în Liga 1, se va construi noul stadion, deci există toate premisele pentru o investiţie acolo”, a spus Marian Iancu pentru Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: marian iancuion tiriacdinamo 

viewscnt
Articole similare