Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se visează zilnic pe podiumul olimpic! Campioana europeană vrea să scrie istorie pentru România: "Vizualizez momentul"

Se visează zilnic pe podiumul olimpic! Campioana europeană vrea să scrie istorie pentru România: "Vizualizez momentul"

Sporturi

Comentarii

Campioană europeană la atletism, Bianca Ghelber vizualizează momentul de la Jocurile Olimpice când i se va pune la gât cea mai de preţ medalie! Fire credincioasă, sportiva dezvăluie că are mare încredere că la Paris Dumnezeu o va răsplăti după toată muncă pe care a depus-o în cei 24 de ani de carieră.

Cea mai bună sportivă din România în proba de aruncare a ciocanului, Bianca Ghelber, aşteaptă cu nerăbdare Jocurile Olimpice de la Paris!

Dacă la ediţia trecută, cea de la Tokyo, ea a terminat finala olimpică pe locul 6, acum ţinteşte medalia!

 “Mă visez în fiecare zi pe podium, cu medalia olimpică. Vizualizez momentul în care urc pe podium şi mi se pune medalia la gât. Dacă îmi va cânta şi imnul atunci va fi încununarea întregii mele cariere”, a declarat Bianca Ghelber, campioană europeană în proba de aruncare a ciocanului, pentru Sportsnet.ro

Fire credincioasă, atleta are un motto după care se ghidează în viaţă!

„Credinţa şi speranţa m-au ajutat foarte mult! Şi am mai învăţat că în viaţă trebuie să ai răbdare că lucrurile se întâmplă nu când vrem noi, ci când trebuie. Eu mă rog foarte mult şi am încredere că Dumnezeu îmi va da după inimă şi după munca pe care am depus-o până acum”, a adăugat Bianca Ghelber, campioană europeană în proba de aruncare a ciocanului.

De 24 de ani vine în cantonament la Snagov

Aflată în cantonament la Snagov, sportivei nu îi vine să creadă câţi ani au trecut de când îşi petrece majoritatea timpului din an aici.

„Anul acesta fac exact 34 de ani de când am început să fac sport de performanţă. Pe la 12 am început să fac performanţă, dar de 24 de ani fac acelaşi lucru zi de zi”, recunoaşte Bianca Ghelber.

După atâţia ani de carieră, Bianca visează la vacanţa ideală!

„După ce voi termina cu sportul, îmi doresc foarte mult să merg cu familia  pe o insulă undeva nu ştiu… Maldive, Bora Bora să fim doar noi 3 în linişte şi să ne simţim bine". 

Ştie însă ce va face după ce se vor încheia Jocurile Olimpice de la Paris!

„Vom merge la Disneyland. Ne-am luat bilete, soţul şi fetiţa vor fi cu mine şi la Paris, să mă susţină, iar după, îi vom face Victoriei ziua de naştere la Disneyland”, a adăuat Bianca Ghelber, campioană europeană în proba de aruncare a ciocanului.

Afla mai multe despre: bianca ghelberbianca ghelber jocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare