Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Seară de vis pentru Ronaldo! La meciul cu numărul 200 la naţională, portughezul a marcat în ultimul minut şi a adus victoria lusitanilor în Islanda

Seară de vis pentru Ronaldo! La meciul cu numărul 200 la naţională, portughezul  a marcat în ultimul minut şi a adus victoria lusitanilor în Islanda

Echipa națională

Comentarii

Cristiano Ronaldo încununat cu un gol meciul cu numărul 200 în tricoul naţionalei Portugaliei.

Atacantul lui Al-Nassr a fost titular în meciul lusitanilor de pe terenul Islandei şi a reuşit să înscrie în minutul 90,  după ce l-a învins pe portarul Runarsson din careul mic. Gazdele au evoluat cu un om mai puţin din minutul 81. Willumwsson a văzut al doilea cartonaş galben şi a plecat mai repede la vestiare. Echipa antrenată de Roberto Martinez este lider în grupa J, cu 12 puncte din 12 posibile, urmată la două lungimi distanţă de Slovacia.

De cealaltă parte, Islanda are doar trei puncte şi este pe locul cinci. Nordicii sunt ca şi eliminaţi din cursa pentru a doua participare la un turneu final de Campionat European.

O viaţă pentru ”Selecao”

Cristiano Ronaldo şi-a făcut debutul internaţional la 20 august 2003, la vârsta de 18 ani, 6 luni şi 15 zile, fiind rezervă într-un meci amical cu Kazahstan, când Portugalia era antrenată de brazilianul Luiz Felipe Scolari. Într-o carieră de aproape 20 de ani, ”CR7” a jucat împotriva a aproximativ 70 de naţiuni diferite şi a participat la toate competiţiile internaţionale majore de la Euro 2004 încoace, inclusiv la cinci Campionate Europene şi cinci Cupe Mondiale. În calitate de căpitan şi lider ofensiv al Portugaliei, a câştigat primele două trofee majore din istoria ţării sale: Euro-2016 şi Liga Naţiunilor 2019.

De cinci ori câştigător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo a stabilit recordul de meciuri pentru o echipă naţională în luna martie, când a jucat al 197-lea meci pentru ”Seleçao”, împotriva Liechtensteinului, detronându-l pe kuweitianul Bader Al-Mutawa.

 
 

Afla mai multe despre: portugaliaronaldoislanda 

viewscnt
Articole similare