Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sebastian Colţescu a rupt tăcerea după gafa din meciul Juventus-Voluntari: "Lumea te înjură şi te pupă cu aceeaşi gură!"

Sebastian Colţescu a rupt tăcerea după gafa din meciul Juventus-Voluntari: "Lumea te înjură şi te pupă cu aceeaşi gură!"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Arbitrul Sebastian Colţescu (41 de ani) a fost omul care a influenţat decisiv retrogradarea celor de la ACS Poli Timişoara, dictând total eronat un penalty în meciul Juventus Bucureşti - FC Voluntari 2-2.

Criticile par să-l fi doborât pe Colţescu, care a postat un mesaj enigmatic în contul său de WhatsApp Story: "Lumea te înjură şi te pupă cu aceeaşi gură, diferenţa o face interesul". 

 În minutul 88 al întâlnirii de pe arena "Anghel Iordănescu", centralul Sebastian Colţescu a acordat fără să clipească un penalti pentru Voluntari, pentru un presupus henţ comis de fundaşul Robert Bogdan. Dacă antrenorul Voluntariului, Adrian Mutu, s-a declarat convins că Sebastian Colţescu a luat decizia corectă, fostul arbitru internaţional este de altă părere.

"Părerea mea este că e o decizie greşită. În primul rând, eu nu văd contactul cu mână şi, dacă ar fi fost contact cu mâna, nu puteam vorbi de intenţie. Iar la jucarea mingii cu mâna, regulamentul este foarte strict, spune dacă un jucător joacă mingea cu mâna în mod voit. Are un plasament excelent. Nu are cum să nu vadă, dar bine, Colţescu a mai avut probleme de genul ăsta, mai ales la lovitura de pedeapsă. Uitaţi, acum el vede foarte bine jucătorul, se întoarce cu spatele", a spus Dan Lăzărescu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: coltescumesajdiscutiedecizie 

viewscnt
Articole similare