Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sebastian Colţescu, blocat de CCA şi nu ia parte la meciul U Craiova - FCSB. În schimb, Şovre a primit delegarea

Sebastian Colţescu, blocat de CCA şi nu ia parte la meciul U Craiova - FCSB. În schimb, Şovre a primit delegarea

Fotbal

Comentarii

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Ovidiu Haţegan la meciul dintre U Craiova şi FCSB, iar unul dintre asistenţi va fi Octavian Şovre, implicat şi el în scandalul de săptămâna trecută de la meciul PSG - Istanbul BB. În schimb, Sebastian Colţescu e în continuare reţinut de la delegări.

Colţescu blocat de CCA şi va sta pe bară la meciul U Craiova - FCSB

Sebastian Colţescu este blocat de CCA şi nu va putea arbitra la meciul U Craiova - FCSB. Arbitrul român va sta pe bară vineri seara, conform Comisiei Centrale a Arbitrilor. 

Şovre, care nu este suspendat, a fost delegat la meci, deşi asistentul a folosit şi el aceeaşi expresie ca Sebastian Colţescu la adresa lui Pierre Webo, "ăla negru", în meciul dintre PSG şi Istanbul BB.

Motivul real pentru care Sebastian Colţescu nu a fost delegat pentru U Craiova - FCSB ar fi că cei de la Comisia Centrală a Arbitrilor au luat această decizie în urma unei erori făctue de arbitru în urmă cu 3 etape, conform celor gsp.ro.

La meciul FCSB - Gaz Metan 2-3, Colţescu a decis complet greşit să acorde penalty pentru oaspeţi în minutul 90, din care FCSB a înscris golul victoriei.

Afla mai multe despre: sebastian coltescu cca craiova fcsb hategan sovre 

viewscnt
Articole similare