Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sebastian Colţescu, lăudat în direct de MM Stoica după prestaţia din partida Chindia - Farul: ”Poate să arbitreze orice meci, de orice nivel! E foarte bun!” EXCLUSIV

Sebastian Colţescu, lăudat în direct de MM Stoica după prestaţia din partida Chindia - Farul: ”Poate să arbitreze orice meci, de orice nivel! E foarte bun!” EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Echipa Chindia Târgovişte a terminat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Farul Constanţa, ajungând la al şaptelea meci consecutiv fără înfrângere. Sistemul VAR a avut din nou probleme tehnice.

Arbitrul central al partidei Chindia Târgovişte - Farul Constanţa, Sebastian Colţescu, a fost protagonistul unui moment în premieră după implementarea VAR în fotbalul românesc. Centralul n-a primit imagini în monitor şi a revăzut faza pe ecranul unei camere care a transmis partida.

În minutul 89, Sebastian Colţescu a apelat la o improvizaţie. Faza a fost judecată pe baza imaginilor unei camere care a transmis partida de la Ploieşti, iar arbitrul a dictat un penalty transformat de Neguţ.

După această prestaţie, MM Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa centralului. Oficialul FCSB susţine că Sebastian Colţescu a ştiut să se adapteze la situaţia la care a fost supus în timpul meciului. 

”Eu ce vreau să subliniez e că Sebastian Colţescu a mai bifat un capitol pe care l-a trecut cu brio. Adaptabilitate. Putea să fie un arbitru căruia nu îi dădea prin cap aşa. Este un exemplu pentru cei tineri. Sebastian Colţescu putea să dea multe cartonaşe azi. A ales să nu facă asta. Până la urmă a dus meciul perfect, echilibrat, echidistant. 

Eu îl ştiu de la început. Avea nişte probleme când a intrat în arbitraj. Cum avem toţi în fiecare meserie. Acum, arbitrează cu o dezinvoltură şi poate să arbitreze orice meci, de orice nivel. O face fără ca cineva să comenteze la final. E foarte bun. A luat decizia corectă până la urmă”, a spus MM Stoica, Orange Sport. 

Chindia - Farul 1-1

La Ploieşti, Alexi Pitu a deschis scorul în minutul 60, iar Chindia a egalat dintr-un penalti. Arbitrul Sebastian Colţescu a dictat aut de poartă după o intervenţie a lui Corinus la Popadiuc, dar s-a dus la VAR.

Consultarea sistemului VAR a durat opt minute, din cauza unor probleme tehnice, iar Colţescu a dictat penalti, care a fost transformat de Neguţ, în minutul 90.

Chindia se află la al şaptelea meci consecutiv fără înfrângere, iar Farul este lider în Superligă, cu 43 de puncte.

Afla mai multe despre: superligă-farul-chindia-sebastian colţescu-mm stoica 

viewscnt
Articole similare