Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secretul din vestiar: ce le ascunde, de fapt, Edi Iordănescu fotbaliştilor de la FCSB. Gigi Becali, un nou acord

Secretul din vestiar: ce le ascunde, de fapt, Edi Iordănescu fotbaliştilor de la FCSB. Gigi Becali, un nou acord

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB, Edward Iordănescu, îşi continuă planurile la echipă şi a dezvăluit câteva dintre metodele pe care le foloseşte cu echipa cu care încearcă să câştige titlul Ligii 1, după ce a reuşit acest lucru în sezonul 2020-2021, cu CFR Cluj. De asemenea, el a dezvăluit că a mai avut o cerinţă către finanţatorul Gigi Becali.

Edi Iordănescu, despre secretul din vestiar: "Niciodată nu spun asta de faţă cu echipa, sincer"

Edi Iordănescu a recunoscut că le ascunde fotbaliştilor săi, la nivel declarativ, sentimentul de mulţumire totală, în urma reuşitelor, iar tehnicianul şi-a explicat strategia. El nu-şi doreşte ca jucătorii să se relaxeze şi sunt stimulaţi să progreseze, aspect pe care antrenorul FCSB l-a remarcat, la două luni de la venirea la echipă. 

"Pauza a început. E o săptămână foarte încărcată, cu zile cu antrenamente duble, semi-cantonamente între. Budescu e implicat. Sunt extrem de mulţumit, cu toate că eu niciodată nu spun asta de faţă cu echipa, sincer. Şi când sunt mulţumit, nu le spun că sunt mulţumit. Le spun că sunt parţial mulţumit. Cred că mereu e loc de mai bine şi cred că un mesaj de mulţumire totală nu ajută. Acum o spun că nu ne aude nimeni (n.r. - râde).

Ei sunt foarte implicaţi, asimilează, văd lucruri în antrenamente pe care le lucrăm, le pregătim, le analizăm. Analizăm în şedinţe video lucrurile bune şi mai puţin bune. Ieşim pe teren şi lucrăm. De asta spun că sunt încrezător. Cât timp ei răspund bine la antrenament, nu are cum să nu intervină şi progresul", a declarat Edi Iordănescu pentru Telekom Sport.  

După ce a cerut să aibă autonomie în cadrul lotului, să ia toate deciziile în privinţa schimbărilor şi asupra echipei de joc, dar şi să discută despre fotbal cu Gigi Becali doar a doua zi după un meci, acum antrenorul a mai dezvăluit o cerere pe care o are în relaţia cu finanţatorul echipei din Berceni. 

Pentru a avea control şi pentru a gestiona lotul într-un mod eficient, fiul fostului selecţioner i-a cerut lui Gigi Becali să fie consultat, atunci când are de gând să ofere o mărire salarială. 

Se pare că omul de afaceri i-a acceptat şi această condiţie: "Am cerut să fiu implicat în deciziile astea (n.r. - măririle salariale). E adevărat, nu am eu pixul în mână, dar am cerut să fiu implicat în momentele astea, pentru a le putea gestiona. Un jucător, când are o mărire de salariu, poate intra într-o zonă de confort, de automulţumire, de relaxare. Pentru mine, asta e o problemă. O mărire e binevenită din partea conducerii, dar în tandem cu mine. Există riscul unui recul pentru jucător şi atunci avem o problemă. Până la urmă, nu sunt banii mei, dar e important să fiu şi eu la curent şi consultat", a mai spus antrenorul principal de la FCSB, Edward Iordănescu. 

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsbgigi becaliedi iordanescu secret fcsbedi iordanescu gigi becali 

viewscnt
Articole similare