Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secretul golurilor lui Denis Alibec. Ce face fotbalistul în ziua meciului: ”Mă ajută să mă concentrez mai bine”

Secretul golurilor lui Denis Alibec. Ce face fotbalistul în ziua meciului: ”Mă ajută să mă concentrez mai bine”

Echipa națională

Comentarii

Denis Alibec (33 de ani), unul dintre protagoniştii calificării la EURO 2024, a reuşit să marcheze de trei ori în cele 10 meciuri jucate în tricoul României.

Ritualul lui Alibec în ziua unui meci important

Denis Alibec este unul dintre cei mai celebri fotbalişti români, care joacă pe post de atacant la Muaither SC. A fost unul dintre jucătorii selecţionaţi la echipa naţională, în repetate rânduri. Alibec a dezvăluit ritualul pe care îl are înainte de fiecare meci: merge la biserică!

Atacantul visează cu ochii deschişi la EURO şi îşi doreşte să fie în formă maximă pentru a ajuta România să facă o figură frumoasă.

“În primul rând, îmi doresc să fiu sănătos. Vreau să fiu cel puţin în forma în care eram anul trecut şi să facem o figură frumoasă la Euro.

Important este să respecţi mesele. Alimentaţia este foarte importantă. Nu trebuie să te bazezi doar pe antrenamentul cu echipa în cazul sporturilor de echipă. Să lucrezi suplimentar şi să te odihneşti foarte, foarte bine.

Odihna şi alimentaţia fac cel puţin 50% din cariera unui sportiv. Mă abţin de la multe mâncăruri, dar la paste nu mă pot abţine. În ziua meciului merg la biserică. Mă ajută să mă concentrez mult mai bine”, a spus Denis Alibec, potrivit Fanatik.

Denis Alibec i-a părăsit pe cei de la Farul în vară şi a semnat cu Muaither SC, echipă din campionatul Qatarului.

Alibec a vrut să se întoarcă la Farul, Muaither s-a opus

„O revenire a mea la Constanţa nu depindea de mine şi nici de Farul, ci numai de actualul club. Sunt jucător sub contract şi cei de aici au, de asemenea, anumite obiective.

Eu am discutat cu antrenorul de aici şi o plecare a mea nu era posibilă”, a transmis Alibec prin intermediul unui comunicat apărut pe site-ul oficial al Farului.

Afla mai multe despre: denis alibecnaţionala românieiritual 

viewscnt
Articole similare