Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secretul lui Mirel Rădoi. Cum se menţine în formă selecţionerul naţionalei de tineret alături de foştii colegi UEFAntastici

Secretul lui Mirel Rădoi. Cum se menţine în formă selecţionerul naţionalei de tineret alături de foştii colegi UEFAntasticigalerie foto

Fotbal

Comentarii

Turneul de minifotbal Victory Cup Casa Pariurilor adună la startul ediţiei cu numărul 9 nume importante care au scris istorie in fotbalul românesc. Surpriza noului sezon este, de departe, selectionerul naţionalei Under 21, Mirel Rădoi!

Retraşi din activitate după cariere în urma cărora au scris pagini importante din istoria Ligii 1, foştii fotbalişti români fac acum spectacol pe terenul de minifotbal. Vorbim despre nume precum: Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Stelian Stancu, Bănel Nicoliţă, Bogdan Pătraşcu, Nae Constantin.

Din dorinţa de a se menţine în formă, pentru a socializa cu foştii colegi, aceştia s-au înscris în unul dintre cele mai cunoscute campionate de minifotbal din România: Victory Cup Casa Pariurilor. Lista celor mai importanţi foşti fotbalişti care evoluează în competiţie nu se opreşte aici: din această toamnă, odată cu startul celui de-al nouălea sezon Victory Cup, în competiţie s-au înscris şi actualul selecţioner al naţionalei de tineret, Mirel Rădoi, şi fostul stelist Adrian Neaga. Aceştia vor face parte din echipa Old New Stars (fosta Pronostic Sportiv)  pentru care evoluează deja UEFAntasticii: Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv.

"Pentru noi, Victory Cup este un motiv de a ne reîntâlni cu foştii colegi, prieteni de la Steaua sau de la alte echipe, de a face mişcare şi a ne ţine spiritul competiţional activ. Această competiţie este un loc potrivit pentru a face miscare, e foarte bine organizată şi în care îţi poti hrăni spiritul competiţional”, spune Petre Marin.

Ce este Victory Cup Casa Pariurilor?

Victory Cup este un campionat de minifotbal dedicat amatorilor de fotbal, ajuns la a noua ediţie şi care se desfăşoară sub egida Federaţiei de Minifotbal din România, în Bucureşti, la bază sportivă Smart Arena din zona Lujerului, Militari. În prezent, la Victory Cup sunt înscrise 78 de echipe, repartizate în trei ligi valorice, peste 1300 de jucători legitimaţi, toţi iubitori de fotbal, de sport, de mişcare.

Din vara anului trecut, Victory Cup îşi desfăşoară activitatea sub egida Federaţiei de Minifotbal din Romania, ceea ce înseamnă că aria de selecţie pentru naţionala de minifotbal a Romaniei s-a extins şi asupra acestui campionat.

Cum se desfăşoară Victory Cup?

Editia a noua se desfăşoară în perioada august 2018 – februarie 2019, de luni până vineri, între orele 20:00-00:00. Sistemul de joc este format din cinci jucători de camp + un portar. Pe foaia de joc se pot înscrie maximum 12 jucători, 20 în lot, iar aceştia pot fi schimbaţi doar în perioadele de tlegitimări stipulate în regulament. Durata unui meci este de 40 de minute. Liga I este formată din 14 echipe, iar la sfârşitul sezonului, formaţiile situate pe locurile 13, 14 retrogradează direct. Liga a II-a este formată din două serii, câte 14 echipe, iar Liga a III-a se compune din alte două serii de 16 echipe. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: radoivictory cup 

viewscnt
Articole similare