Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secretul lui Roman Abramovich. Care este legătura sa cu Ucraina şi de ce vrea să doneze toţi banii încasaţi din vânzarea clubului Chelsea

Secretul lui Roman Abramovich. Care este legătura sa cu Ucraina şi de ce vrea să doneze toţi banii încasaţi din vânzarea clubului Chelseagalerie foto
Comentarii

Roman Abramovich este în negocieri avansate pentru vânzarea clubului Chelsea, iar banii obţinuţi în urma tranzacţiei ar urma să fie donaţi către victimele războiului din Ucraina. Conform jurnaliştilor de la "The Sun", oligarhul rus are de gând să doneze banii şi datorită relaţiei pe care o are cu ucraineanca Alexandra Korendyuk.

Deşi a fost inclus de Marea Britanie pe lista persoanelor sancţionate în urma susţinerii regimului lui Vladimir Putin, Roman Abramovich şi-a manifestat în nenumărate rânduri gândurile poziţionării sale pro-Ucraina. De altfel, oligarhul rus vrea să vândă clubul Chelsea Londra, iar banii obţinuţi are de gând să-i trimită direct către victimele războiului din Ucraina.

Motivul este strâns legat de relaţia pe care o are cu Alexandra Korendyuk. Conform tabloidului britanic "The Sun", Roman Abramovich îi satisface toate "poftele" iubitei sale în vârstă de 25 de ani, aceasta rugându-l pe patronul deţinătoarei Ligii Campionilor să doneze banii obţinuţi în urma vânzării pentru a demonstra că nu mai are nicio relaţie de prietenie cu Vladimir Putin. Alexandra Korendyuk este o actriţă ucraineană care locuieşte în Rusia.

În vârstă de 55 de ani, Roman Abramovich , tată a şapte copii, a divorţat în 2018 de a treia sa soţie, Dasha Zhukova.

CLICK AICI PENTRU O GALERIE FOTO CU ALEXANDRA KORENDYUK

 Galerie foto

Afla mai multe despre: abramovich 

viewscnt
Articole similare