Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secundul naţionalei a explicat apariţia lui Enes Sali în lot, la doar 15 ani! "De ce să te trezeşti că peste doi ani îl pierzi?" Motivele invocate | EXCLUSIV

Secundul naţionalei a explicat apariţia lui Enes Sali în lot, la doar 15 ani! "De ce să te trezeşti că peste doi ani îl pierzi?" Motivele invocate | EXCLUSIV
Comentarii

Motivele pentru apariţia lui Enes Sali în lotul naţional, la vârsta de doar 15 ani, au fost anunţate de secundul naţionalei României, Nicolae Dică. Acesta a susţinut că a fost decizia staff-ului şi nimeni din FRF nu a intervenit.

Cum a ajuns Enes Sali în naţionala mare a României: "Poate se duce să joace pentru altă ţară"

La doar 15 ani şi 8 luni, fotbalistul ofensiv al lui Gică Hagi poate debuta pentru naţionala României. Enes Sali se află în lotul convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile cu Islanda şi Liechtenstein, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. 

După ce a debutat în Liga 1 şi a jucat în naţionala U17 a României, jucătorul a fost remarcat de Mirel Rădoi şi staff-ul său. Nicolae Dică a vorbit la superlativ despre Enes Sali şi a invocat şi un alt motiv. 

Până nu va bifa măcar un minut pentru naţionala României, tânărul fotbalist ofensiv este eligibil şi pentru naţionalele din Turcia şi Canada. 

"Este un jucător de mare perspectivă, un talent care în ultimii ani în România nu a mai apărut. De la Hagi nu a mai apărut un jucător cu asemenea calităţi la vârsta lui. A reuşit să se impună şi în Liga 1, adică să vină la vârsta lui şi să facă diferenţa. Acesta a fost lucrul care a contat foarte mult pentru noi.

Este un jucător de viitor şi este important pentru el, pentru moralul lui să îl aducem la echipa naţională. A fost decizia noastră, noi am gândit să îl aducem. Nu a venit nimeni din federaţie să spună <<Luaţi-l pe Sali!>>. 

Este şi această treabă, de ce să nu iei un jucător şi să te trezeşti că peste doi ani îl pierzi că nu l-ai luat la echipa naţională în această perioadă? Poate se duce să joace pentru altă ţară", a declarat antrenorul naţionalei pentru Telekom Sport.  

Răspunsul care nu lasă loc de interpretări! Ce-şi doreşte Enes Sali, convocat de Mirel Rădoi în naţionala României la doar 15 ani

Afla mai multe despre: enes salinicolae dicaromaniaconvocari echipa nationala islanda liechtenstein 

viewscnt
Articole similare