Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şedinţă de urgenţă la Barcelona după egalul cu Atletico Madrid. Messi, Pique şi Alba s-au întâlnit cu Laporta! Koeman n-a fost prezent

Şedinţă de urgenţă la Barcelona după egalul cu Atletico Madrid. Messi, Pique şi Alba s-au întâlnit cu Laporta! Koeman n-a fost prezent

FC Barcelona

Comentarii

Întâlnire de urgenţă la FC Barcelona după egalul cu Atletico Madrid, 0-0 pe Camp Nou, pas fals făcut de catalani făcut în lupta pentru titlu.

Fără Koeman pe bancă, Barcelona a remizat, 0-0 cu Atletico Madrid pe Camp Nou, într-un meci care poate fi decisiv în lupta pentru titlu. Prestaţia catalanilor n-a fost una convingătoare, iar presa din Spania scrie că liderii din vestiar s-au întâlnit cu Joan Laporta după meci pentru a discuta despre viitorul clubului.

Potrivit jurnalistului Jose Alvarez, Leo Messi, Gerard Pique şi Jordi Alba au avut o întâlnire cu preşedintele clubului, Joan Laporta, pentru a discuta despre viitorul echipei. Din informaţiile sursei citate, Ronald Koeman, antrenorul Barcelonei, n-a fost prezent la întâlnire.

Informaţia alimentează speculaţiile făcute de presa spaniolă în privinţa faptului că Joan Laporta nu e convins sută la sută de continuitatea lui Ronald Koeman la FC Barcelona în sezonul viitor. Olandezul a părăsit postul de selecţioner al Olandei pentru a veni la Barcelona în vara trecută şi mai are contract până la finalul sezonului viitor.

FC Barcelona şi Atletico Madrid au terminat la egalitate, 0-0. Un rezultat care o avantajează pe Real Madrid în lupta pentru titlu, formaţia lui Zidane depinzând acum de propriile rezultate.

Clasament La Liga:

1. Atletico Madrid 77 puncte
2. Barcelona 75 puncte
3. Real Madrid 74 puncte
4. Sevilla 70 puncte
5. Sociedad 56 puncte
6. Villarreal 52 puncte

Afla mai multe despre: barcelonaintalniremessipiquelaportaantrenor 

viewscnt
Articole similare