Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şedinţă în Giuleşti. ”Au fumat pipa păcii”. Marius Şumudică nu renunţă la Rapid: ”Se întâmplă şi asta în al 12-lea ceas” | EXCLUSIV

Şedinţă în Giuleşti. ”Au fumat pipa păcii”. Marius Şumudică nu renunţă la Rapid: ”Se întâmplă şi asta în al 12-lea ceas” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Cristiano Bergodi (58 de ani) a ajuns la un acord cu cei de la Rapid pentru a prelua banca tehnică a clubului, după ce Adrian Mutu (44 de ani), fostul antrenor al echipei, a plecat la Neftchi Baku, în Azerbaijan.

”Şumudică o să fie antrenor la Rapid”. Întâlnirea care va schimba calculele din Giuleşti: ”Au fumat pipa păcii” | EXCLUSIV 

Rapid a anunţat că a ajuns la un acord cu Bergodi, care este aşteptat luni la Bucureşti pentru semnarea contractului. Suporterii au luat cu asalt postarea clubului din Giuleşti. Fanii au răbufnit după numirea lui Cristiano Bergodi şi pentru că îşi dorea ca în locul italianului să fie Marius Şumudică.

Având în vedere situaţia din Giuleşti, în ciuda anunţului de ieri, MM crede că noul antrenor o să fie tot Marius Şumudică! 

”Eu cred că Şumi o să fie antrenor la Rapid, chiar dacă se zice că o să semneze Bergodi luni, că a semnat deja etc. Eu cred că tot Şumi o să fie antrenorul Rapidului.

Pe Bergodi l-am văzut dat la CFR şi nu a fost. Se poate în ceasul al 12-lea să se întâlnească Şucu, Angelescu, Niculae şi să fumeze pipa păcii. Toată lumea iubeşte Rapidului şi are interes să câştige campionatul, ce i-ar impedica să se întâlnească?”, a mărturisit MM Stoica. 

  • Cristiano Bergodi a fost banca tehnică a următoarelor echipe: FC Voluntari, Universitatea Craiova şi Sepsi, FC Naţional, CFR Cluj, Poli Iaşi, FCSB şi ASA Târgu Mureş.

De asemenea, italianul a mai antrenat-o pe Rapid în două perioade, iulie - octombrie 2007, când a câştigat o Supercupă, şi aprilie - iunie 2015.

Fanii îl doreau pe Şumudică

Liviu Ungurean, alias „Bocciu”, şeful galeriei Rapidului, a contestat vehement numirea lui Cristiano Bergodi pe banca Rapidului. 

„Poate mulţi dintre voi aţi uitat anul 2015 cu italianul pe bancă! A făcut marea performanţă şi a dus Rapidul în Liga a 2-a”, a fost mesajul lui Liviu Ungurean. 

MM Stoica îl contrazice pe Dan Şucu, după anunţul că Bergodi e noul antrenor de la Rapid: "E italian" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: marius şumudicărapidcristiano bergodidan şucu 

viewscnt
Articole similare