Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Şedinţă” la FCSB. MM Stoica, deranjat după meciul cu Botoşani: ”Avem de discutat” | EXCLUSIV

”Şedinţă” la FCSB. MM Stoica, deranjat după meciul cu Botoşani: ”Avem de discutat” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus în deplasarea de la Botoşani, scor 1-0 prin golul marcat de Mihai Lixandru.

MM Stoica, concluzii după Botoşani - FCSB. Ce l-a deranjat: ”Avem de discutat”

Unicul gol al meciului de la Botoşani a fost marcat în minutul 23 de Lixandru, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Florinel Coman. Partida a avut ritm, ambele echipe au avut ocazii, iar portarul gazdelor, Răzvan Ducan, a reuşit mai multe parade, salvându-şi echipa de primirea a câteva goluri. În minutul 90+1 şi Târnovanu a avut o intervenţie foarte bună la Mouaddib.

MM Stoica s-a declarat mulţumit de victoria echipei, în deplasare, la Botoşani, dar a pus accent şi pe un alt aspect care a ieşit în evidenţă după ultimele meciuri jucate de FCSB. 

”În partea a doua a meciului am suferit, nu au fost ocazii mari... dar puteam să primim gol. Nu ne aşteptam. Nu mă aşteptăm să avem emoţii la meciul ăsta. Este al doilea meci la rând, asta este alarmant şi trebuie discutat, e al doilea meci la rând când altruismul lipseşte!

Au fost momente când anumiţi coechipieri erau în situaţii mai bune şi nu au fost serviţi. Băluţa lui Compagno... data trecută, Olaru lui Compagno, asta trebuie reglat. Probabil că aici şi noi am greşit... că nu am insistat după U Cluj, poţi sa te duci pe o pantă descendentă cu aşa ceva!

Pe mine mă mira treaba asta pentru că noi am avut nişte probleme anii trecuţi, jucătorii stăteau puţin separat, acum nu, acum îi văd împreună. La o masă de 10 jucători se îngrămădesc 12... să stea împreună, să socializeze. Nu erau în trecut foarte apropraţi. Acum, sunt mult mai prieteni. De asta m-am mirat că s-au întâmplat astea, dar bine ca am câştigat”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

În clasament, FCSB conduce cu 29 de puncte, iar FC Botoşani este lanterna roşie a campionatului, ocupând ultimul loc, cu 6 puncte

Afla mai multe despre: fcsbmm stoicabotoşanigigi becali 

viewscnt
Articole similare