Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şefii lui CFR Cluj s-au consultat cu jucătorii înainte de a-l demite pe Edi Iordănescu. Ţucudean: ”Mai departe, tot ei au decis dacă-l schimbă sau nu”

Şefii lui CFR Cluj s-au consultat cu jucătorii înainte de a-l demite pe Edi Iordănescu. Ţucudean: ”Mai departe, tot ei au decis dacă-l schimbă sau nu”

Superliga

Comentarii

George Ţucudean spune că demiterea lui Edi Iordănescu a afectat un pic vestiarul, dar şocul a fost atenuat de experienţa jucătorilor. Atacantul lui CFR Cluj spune că şefii echipei s-au consultat cu jucătorii înainte de a lua decizia în cazul lui Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu a fost demis de la CFR Cluj după numai trei meciuri, o decizie care i-a uimit chiar şi pe jucători. George Ţucudean dezvăluie că şefii clubului s-au consultat cu jucătorii înainte de a lua o decizie:

”Normal că sunt anumite lucruri care nu sunt OK la o echipă dacă se schimbă antrenorul. Clar destabiliează puţin, dar fiind mulţi jucători cu experienţa, ne-am strâns repede şi avem un ţel împreună, să câştigăm meciurile. Ni s-a cerut părerea şi ne-am spus fiecare părerea. Şi, mai departe, tot conducerea a decis dacă schimbă antrenorul sau nu, pentru că ei decid”, a declarat George Ţucudean.

Internaţionalul român a vorbit şi despre noul antrenor, Toni Conceicao, cel care nu cunoaşte decât limba portugheză:

”Ne traduce Camora, ne traduce preparatorul fizic, antrenorul cu portarii... Care mai înţelege portugheza. Dar, vorbind, nu este o limbă grea, părerea mea. Că sunt anumite cuvinte care se aseamănă cu limba română şi mai înţelegem. Fotbalul are o limbă comună peste tot, deci nu vine cu o noutate. Doar trebuie să ne schimbe puţin mintea, să zic aşa, pentru că acolo e problema. Nu poate să ne înveţe peste noapte să jucăm fotbal mai bine [...] Schimbarea mare a fost atunci când a venit Edi. Acum, diferenţa nu e foarte mare între domnul Conceicao şi domnul Edi Iordănescu, pentru că are cam aceeaşi viziune şi acelaşi stil de joc”, a mai spus Ţucudean.

Afla mai multe despre: george tucudeancfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare