Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şefii unui club din Polonia îşi suspectează jucătorii de ”blaturi”. Au condus în două partide cu 3-0, dar au pierdut cu 3-4 şi 3-5

Şefii unui club din Polonia îşi suspectează jucătorii de ”blaturi”. Au condus în două partide cu 3-0, dar au pierdut cu 3-4 şi 3-5

Fotbal

Comentarii

Cele mai recente rezultate ale echipei poloneze Hutnik Cracovia au trezit suspiciuni, iar clubul din liga a treia a cerut Federaţiei Poloneze de Fotbal (PZPN) să investigheze situaţia.

Un jucător a fost dat afară, iar altul a fost suspendat

În ultimele două meciuri, Hutnik a condus cu 3-0, dar a sfârşit prin a pierde. A pierdut cu 3-4 la Lech Poznan II, iar duminică a fost învinsă cu 5-3 pe teren propriu de liderul diviziei, Kotwica Kolobrzeg.

Aşa cum era normal, conducătorii clubului au intrat la bănuieli şi par destul de siguri că există legături strânse între jucătorii săi şi trucarea partidelor.

"Clubul a cerut ofiţerului de disciplină de la Federaţia Poloneză de Fotbal să efectueze o analiză pentru a examina dacă a existat un fenomen de trucare a meciurilor în cazul ultimelor două meciuri", a precizat clubul, după ceea ce a descris ca fiind două înfrângeri jenante.

De asemenea, clubul a suspendat cu efect imediat un jucător de la prima echipă, iar unui alt jucător i-a fost reziliat contractul de comun acord.

Hutnik, peste 70 de ani de tradiţie

Clubul Hutnik Cracovia a fost înfiinţat în 1950 şi a bifat şapte sezoane pe prima scenă a fotbalului din Polonia.

În sezonul 1999/1997, Hutnik a trecut de Khazri Buzovna din Azerbaidjan (11-2 la general) şi Sigma Olomouc din Cehia (3-2 la general) în Cupa UEFA, dar a fost eliminată de AS Monaco din Franţa (1-4 la general).

Echipa a fost dizolvată în 2010, iar fanii au înfiinţat un nou club, sub o nouă denumire - Hutnik Nowa Huta. Noua entitate a fost înscrisă în liga a 5-a din Polonia.

  • Din 2017, clubul şi-a schimbat din nou denumirea, în cea actuală, - Hutnik Cracovia.
  • Locul 5 în Ekstraklasa, în sezonul 1995/1996, este cea mai bună clasare din istoria clubului.

Afla mai multe despre: hutnikpoloniatrucare meciuri 

viewscnt
Articole similare