You are here:

Selecţionerul a ieşit şi a vorbit despre accidentarea lui Lewandowski. Ce se întâmplă cu atacantul în privinţa EURO 2024

Selecţionerul a ieşit şi a vorbit despre accidentarea lui Lewandowski. Ce se întâmplă cu atacantul în privinţa EURO 2024
Comentarii

Participarea atacantului Robert Lewandowski la EURO 2024 nu este în pericol, după ce căpitanul naţionalei Poloniei a părăsit terenul accidentat în ultimul meci de pregătire, câştigat la limită în faţa Turciei (scor 2-1), luni seară, la Varşovia.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Este doar o accidentare uşoară şi sperăm că nu vor exista probleme", a declarat selecţionerul polonez Michal Probierz.

Căpitanul şi, totodată, cel mai bun marcator al naţionalei poloneze a ieşit din joc în minutul 32 al partidei cu Turcia, după ce a acuzat dureri la genunchiul drept.

Mai gravă pare să fie însă situaţia lui Karol Swiderski, partenerul din atac al lui Lewandowski, care a fost la rândul său nevoit să iasă de pe teren în minutul 12, după ce s-a accidentat la gleznă în timp ce sărbătorea golul prin care a reuşit deschiderea scorului în faţa turcilor.

"Karol şi-a răsucit glezna. Situaţia exactă o vom cunoaşte abia după examene ulterioare. Momentan, însă, nu cred că voi convoca un alt jucător", a spus Probierz.

Selecţionerul polonez a pierdut deja un alt atacant, Arkadiusz Milik, accidentat vineri în timpul primului meci de pregătire, împotriva Ucrainei (3-1).

Polonia face parte din Grupa D la EURO 2024, urmând să debuteze în competiţie duminică, împotriva Olandei. Franţa şi Austria sunt celelalte adversare din faza grupelor.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: lewandowski 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul