Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Angliei a prins curaj: "Calificarea a fost ceva special, dar eu vreau să mergem şi mai departe"

Selecţionerul Angliei a prins curaj: "Calificarea a fost ceva special, dar eu vreau să mergem şi mai departe"

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, a declarat, marţi seară, după calificarea în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, că îşi doreşte ca echipa sa să meargă şi mai departe la competiţia din Rusia, informează bbc.com.

“A fost o seară specială pentru toţi englezii. Încercăm să scriem propria noastră istorie şi am vorbit cu jucătorii despre asta. Îşi scriu propriile poveşti. Nu trebuie să cedăm presiunii trecutului. Calificarea a fost ceva special, dar eu vreau să mergem şi mai departe. Încă nu vreau să plecăm acasă. (…) Acum mă gândesc la Suedia, altă echipă împotriva căreia avem un palmares slab. I-am subestimat de-a lungul anilor”, a spus Southgate.

Reprezentativa Angliei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, marţi, la Moscova, cu scorul de 4-3, la loviturile de departajare, selecţionata Columbiei, în optimile competiţiei.

La finalul primelor 90 de minute de joc, scorul a fost egal, 1-1. Pentru Anglia a marcat Harry Kane, din penalti, în minutul 57, iar pentru Columbia a înscris Yerry Mina, în minutul 90+3.

La loviturile de departajare pentru Anglia au transformat Kane, Rashford, Trippier şi Dyer, în timp ce Henderson a ratat.

Pentru Columbia au transformat Falcao, Cuadrado, Muriel, în timp ce Uribe şi Bacca au ratat.

În sferturile de finală, Anglia va evolua în compania Suediei.

Afla mai multe despre: southgateangliaselectioner 

viewscnt
Articole similare