Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul care l-a dezamăgit cel mai mult pe Mironică: „A fost foarte aspru, deşi eu i-am pus o simplă întrebare!” | EXCLUSIV

Selecţionerul care l-a dezamăgit cel mai mult pe Mironică: „A fost foarte aspru, deşi eu i-am pus o simplă întrebare!” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Mihai Mironică a fost invitat la podcastul SportCast cu Sile şi a povestit o întâmplare interesantă cu unul dintre foştii selecţioneri ai României.

Cine este selecţionerul care l-a dezamăgit pe Mihai Mironică într-un dialog în direct

Mihai Mironică a vorbit despre o întâmplare care l-a dezamăgit. Comentatorul a explicat cum a decurs un dialog cu Mirel Rădoi, pe vremea în care tehnicianul era selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României.

„Mi s-a întâmplat să am parte de afirmaţii din astea dure în direct şi din partea unui personaj de la care nu te-ai aştepta. E vorba de Mirel Rădoi, care este un tip destul de elegant. L-am lăsat în pace atunci, nu i-am dat replica şi mi s-a spus că a dat foarte bine că am procedat aşa.

A fost finalul meciului cu Armenia, acea înfrângere, iar pe noi nu ne bătuse niciodată în istorie Armenia. Au fost nişte decizii atunci luate de Rădoi. L-a introdus pe Puşcaş, care a luat şi cartonaş roşu. Acea introducere nu se impunea pentru că noi conduceam şi poate era mai bine să fim prudenţi, au fost nişte chestiuni atunci.

Eu am fost într-un dialog cu Mirel Rădoi după meci şi doar i-am pus o întrebare. Nu a fost un reproş direct, a fost doar o întrebare, i-am cerut explicaţii pentru acel meci. Şi a început el atunci că ar fi mai bine să fac eu echipa, că ştiu eu mai bine, nişte vorbe mai dure. A fost destul de aspru”, a spus Mihai Mironică la Orange Sport.

Mihai Mironică, atacat şi ameninţat de Gigi Becali: „M-a înjurat şi a aruncat cu un măr spre mine!” | EXCLUSIV

Cunoscutul comentator a povestit o întâmplare în care a fost de-a dreptul speriat de patronul de la FCSB. Totul a avut loc în 2008, atunci când echipa numită atunci Steaua o întâlnea pe Bayern Munchen pe stadionul din Ghencea, cu ocazia unui meci din grupele UEFA Champions League.

Mihai Mironică comentase cu o seară înainte victoria istorică a lui CFR Cluj pe „Olimpico” cu AS Roma, scor 2-1, iar omul de afaceri nu a gustat deloc entuziasmul comentatorului de la triumful clujenilor. Mironică a povestit cum Gigi Becali l-a înjurat când l-a văzut şi chiar a aruncat cu un măr spre el, dar fără să-l şi nimerească.

„A aruncat cu un măr în mine, dar nu m-a nimerit. Eram la meciul Steaua - Bayern, în Ghencea, din Champions League. Cu o seară înainte am fost la Roma şi am comentat CFR-ul, o victorie uriaşă a clujenilor cu AS Roma. Atunci am spus că ce se întâmplă pe Stadio Olimpico e cea mai mare realizare a unei echipe româneşti în UEFA Champions League, cu tot respectul pentru Steaua.

Becali a înnebunit în acel moment, când a auzit ce am spus. Are un orgoliu uriaş. A doua zi am fost în Ghencea, iar la masa presei m-a văzut. El mânca un măr şi a început să mă înjure, s-a săturat şi de măr şi l-a aruncat spre mine, dar nu m-a nimerit.

Eu am plecat şi am văzut meciul de la tribuna a doua, nu avea rost să forţez nota. De-a lungul timpului s-a mai liniştit şi a recunoscut că a mai greşit, dar nu şi-a cerut scuze în mod direct”, a spus Mihai Mironică la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai mironicamirel radoiechipa nationala 

viewscnt
Articole similare