Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul care nu a vrut să audă de documentar la echipa naţională: „A refuzat!” Dezvăluiri din interiorul FRF | EXCLUSIV

Selecţionerul care nu a vrut să audă de documentar la echipa naţională: „A refuzat!” Dezvăluiri din interiorul FRF | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin a făcut o dezvăluire interesantă după ce a avut loc premiera documentarului „În inima Naţionalei”.

Selecţionerul care nu a dorit un documentar la echipa naţională

În cinematografele din toată ţara poate fi urmărit documentarul „În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania”, un proiect care surprinde parcursul tricolorilor din campania de calificare la EURO 2024. Documentarul oferă multe dedesubturi din vestiarul echipei naţionale, iar iniţiativa a fost întâmpinată cu entuziasm de suporteri.

Totuşi, nu toţi selecţionerii care au fost la echipa naţională şi-au dorit un asemenea proiect. Andrei Vochin, oficialul FRF, a fost invitat în emisiunea „Sport Report” şi a explicat că Mirel Rădoi a refuzat o astfel de mişcare.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Edi Iordănescu a acceptat această propunere de a face un film şi este meritul lui. Mirel Rădoi avea şi el ce să spună şi ce să arate la un asemenea documentar, dar nu a vrut. Vorbim aici despre perioada de la EURO 2019 cu echipa de tineret, nu de naţionala mare.

Rădoi a refuzat, a spus că nu ştie cum o să iasă, cum o să facă, cum vor reacţiona jucătorii cu camerele de luat vederi lângă ei şi a zis că o lăsăm pentru altădată. Până la urmă, nu s-a mai făcut nimic atunci, în mandatul lui Mirel Rădoi”, a spus Andrei Vochin la Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: mirel radoiechipa nationaladocumentar 

viewscnt
Articole similare