You are here:

Selecţionerul Croaţiei, vehement după ce la meciul cu Italia au fost opt minute de prelungiri: “Nu există nicio justificare”

Selecţionerul Croaţiei, vehement după ce la meciul cu Italia au fost opt minute de prelungiri: “Nu există nicio justificare”

EURO

Comentarii

Selecţionerul Croaţiei, Zlatko Dalic, s-a plâns, luni seară, de faptul că la meciul cu Italia s-au acordat opt minute de prelungiri, care s-au dovedit a fi “fatale” pentru croaţi, italianul Zaccagni înscriind exact în minutul 90+8. “Un nonsens”, a spus el.

După ce se vedea calificată în optimile de finală ale Euro datorită golului deschis de Luka Modric în minutul 55, Croaţia şi-a văzut speranţele spulberate în ultimele secunde ale meciului de luni. Italianul Mattia Zaccagni i-a doborât pe vicecampionii mondiali din 2018 în al optulea minut de prelungiri, prea multe în opinia antrenorului croat.

"Doare şi o să mai doară mult în următoarele câteva zile. Nu este uşor. Dar uneori nu e ziua ta. Ăsta e fotbalul. Ne-am respectat planul de joc timp de 98 de minute, dar din păcate totul s-a destrămat", a început prin a spune Zlatko Dalic în conferinţa de presă. de după meci.

"Nu ştiu dacă au fost chiar necesare opt minute de prelungiri. Dar suntem o ţară mică, iar UEFA şi FIFA nu ne acordă prea multă atenţie. Noi trebuie să ne apărăm. Dar opt minute sunt un nonsens. Nu există nicio justificare pentru asta. Croaţia trebuie să fie respectată", a adăugat el.

După meci, Luka Modric a fost de aceeaşi părere: "Nu ştiu de unde a găsit arbitrul opt minute de prelungiri", a spus câştigătorul Balonului de Aur 2018, care este posibil să fi jucat ultimul său meci pentru ţara sa.

Cu această remiză, Croaţia va avea nevoie de un miracol pentru a termina între primele patru echipe clasate pe locul al treilea în faza grupelor şi a rămâne astfel în viaţă la acest Euro.

Afla mai multe despre: zlatko daliccroatiaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare